Együtt2014-et ,ők be is vallották.
A Fidesz , MSZP ,Jobbik kérdéses.
Ők még nem vallották be , illetve nem tudni.
Dzsobbik
Itt egy kérdésem erről:
"Nem furcsa? A Jobbik miből tudott egy több száz milliós kampányt finanszírozni, mikor még nem kapott állami támogatást? Csak nem "idegen" országokból fizették? (Többi lent)"
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__476..
Mindegyiket.
Mindnek megvannak a saját szimpatizánsai, támogatói.
Csak nem mindegyik akarja "kiteregetni a szennyest".
Az olyan ciki, nem? :-D
Soros úr mindig a liberalizmust pénzeli.
A Fidesz akkoriban liberális demokrata párt volt.
Viktorka is Soros pénzén tanult.
Mivel a Fidesz megváltozott ,ezért Sorosnak találnia kellett egy másik pártot.
"Dzsobbik"
De gondolom a többi külföldrõl pénzelt nem izgat.
Persze egy nagy izzadtságszagút erõlködhettél megkapva a napi adagodat.
A Jobbik lehet az egyetlen, amit nem pénzelnek külföldről. Ezt úgy írom, mint aki rég kiábrándult a pártból. Régen segítettem a kampányban, és láttam, hogy
1. Mindenki ingyen dolgozott (mint jómagam is, lelkesedésből)
2. A kampány költségeit minden lehetséges módon kiügyeskedték, szétterítették a tagságon, sokszor egyszerűen önfeláldozásos alapon.
3. Voltak igen nagylelkű (nyilván "önzetlen") felajánlások is, hazai forrásból. Amit én konkrétan hallottam a saját fülemmel alapszervezeti gyűlésen, több százezres összeg volt egyetlen személytől.
4. Uniós pénzeket már 2009 óta kapott, ami szintén nem kis összeg.
Manapság pedig már állami és uniós pénzeket kapnak együtt, és a parlamenti fizetés, önkormányzati, megyei képviselők fizetése... van mit a tejbe aprítani akkor is, ha külföldi érdekcsoportok nem pénzelik őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!