Met az ország hány százaléke szkinhed? :) 0,01?
Amúgy meg hidd el, hogy a börtönökben nem véletlenül 90% a cigány... amúgy is mindegik pártban van cigány még a Jobbikban is (hajdúszoboszlói enökük!)
Értem amit mondasz kérdező.
Vannak trógerek a magyarok , osztrákok között is, de az arányok egész mások, mint a romák esetében.
Én sem vagyok skinhead.
De, a cigánysággal már tele van a hócipőm.
Szörnyű emberek.
A gyerekek is igazi kis szörnyetegek.
Jól van kérdező, akkor szerinted mit tegyünk?
Veressük agyon magunkat vigyorogva csak azért, mert szegény gyilkosaink rossz helyre születtek és azért lettek bűnözők? Attól mi még ugyanúgy megdöglünk, az nem oszt, nem szoroz...
Miért 9 millió ember a hibás kérdező?
Szlovákiában , Csehországban, Romániában , Bulgáriában ugyanaz a helyzet.
Akkor , a te felfogásoddal az összes európai aki ezekben az országban él az gonosz , kirekesztő és náci.És miattuk nem tudnak a cigányok beilleszkedni?
"Hát pedig sokan el fogunk menni, és az ilyen kopasz parasztok miatt! Elég volt a baromságokból. Senkinek nem hiányzik egy ilyen csürhe.
Én sem bírom a léhűtő, élősködő népséget, de ez nem származás kérdése. Nem lehet általánosítani!"
Azért ez egy kicsit ironikus, nem?
Azt írod, hogy "ilyen kopasz parasztok miatt", erre odaírod, hogy nem lehet általánosítani. Tessék?
Amúgy pedig eléggé eltértetek megint a tárgytól és alpári cigányozásba fog lassan átérni az egész. Nem hiszem el, hogy akik ennyire utálják őket azok még nem tudták magukat kiélni az 1000 másik hasonló kérdésnél (már amelyek cigányozásba torkollottak).
Az LMP liberális, de ilyen szempont alapján mint te kérdező nem lehet eldönteni, hogy melyik párta szavazunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!