Dr. Szennyai Mária kérdése:
Mindent tudok arról, hogy ki lehet képviselő, de, ha egyéni körzetben függetlenként indulok, akkor hol kell ezt bejelentenem, és mikor?
Figyelt kérdés
A lényege a kérdésnek az, hol, milyen hivatalban, mikor kell bejelentkezni, ha az ember függetlenként, egyéni körzetben indulna a választáson?2013. szept. 2. 15:04
1/4 anonim válasza:
Miért akarsz te képviselő lenni ha ezt sem tudod? Én sem tudom, de legalább nem is akarok indulni.:)))
2/4 A kérdező kommentje:
A válaszadónak írom: képviselő azért akarok lenni, mert hiszek benne, hogy azokat a problémákat, amelyeket az emberek nehezen viselnek, mint például a bürokrácia, az információ hiány, a szegénység, a jogtalanság, képes vagyok jobbra fordítani. Abban is hiiszek, hogy az ön átfondolatlan, brutális véleményét is meg tudom változtatni. Minden jót.
2013. szept. 3. 13:59
3/4 anonim válasza:
Úgy tűnik, hogy amit írsz el is hiszed. Egy képviselő sem képes változtatni semmin. Az elején még erőlködik, de aztán rájön, hogy semmi értelme. Mindegyik egy szavazógéppé válik mert nem tehet mást ha képviselő akar maradni. Ha a kormányzópárt színeiben képviselő akkor főleg köteles a pártfegyelemhez tartania magát bármit gondol is magában. Ha nem szavaz együtt a többiekkel, megbüntetik és ha ez rendszeressé válna gondolom ki is zárnák a pártból. Ellenzékiként vagy függetlenként viszont annyit ér az amit elmond mint egy komment itt a neten. Olvastam olyan blogot ahol az egyik képviselő kérdezte a barátját, hogy mit gondol róla mert mindent megszavaz. Nem alszik jól éjszakánként, de nem tud mit tenni. Kell a pénz a megélhetéshez mert a családot el kell tartani és ha nem ő szavazza meg jön helyette más. Így működik ez, de gondolom ezt azért te is tudod. Ellenzékben érdekes, hogy a képviselők megpróbálják a választóik érdekeit képviselni, de ha hatalomra kerülnek elfelejtik a választóikat. Én sok sikert kívánok és azt, hogy egyszer megláthassam, hogy jó nagyot tévedtem.
4/4 A kérdező kommentje:
Egyetértek, és remélem megfelelek a reménytelennek.
Minden jót: Szennyai Mária
2013. szept. 11. 16:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!