Kelet m. o. -n ki fog nyerni?
Figyelt kérdés
2013. aug. 30. 15:31
21/27 anonim válasza:
Debrecenben a fidesz fog nyerni, mint mindig. Miskolcon pedig már annyi a cigány, hogy ha veszik a fáradságot és elmennek szavazni ott is.
22/27 anonim válasza:
Miskolcon...még mindig magyar a többség Hál Istennek az is marad MERT JOBBIK NYER OTT IS ÉS DEBRECENBEN IS!
Esélye nincs a Fidesznek itt:
-Miskolc
-Eger
-Debrecen
-Nyíregyháza
-Gyöngyöspata
-Kazincbarcika
De meg merem kockáztatni:
-Győr
-Pécs
Ennyik vagytok nem ám nagynak hiszed magad úgy fogtok égni jövőre, hogy a pofátok nyitva tátog majd/marad
23/27 A kérdező kommentje:
Hála az égnek még él a dédnagymamám. Életében nem káromkodott kivétel most pár napja : "le kell szavazni ezt a szemetet!"
2013. aug. 30. 20:30
24/27 Dick Esmen válasza:
Furcsa,hogy ha csak az itteni hozzászólásokat nézném,akkor azt hinném a jobbiknak már rég kétharmada van országos szinten.Szerencsére mást is olvasok és tudom hogy ez nem igaz,hiába próbálják egyesek becsapni magukat.
25/27 anonim válasza:
"Miskolcon esélye sincs a Fidesznek"
Akkor az áprilisi időközi választáson miért lett csak harmadik a Jobbik?
26/27 anonim válasza:
@23:00
Mert akkor még nem is tudtunk a cigány sátorról.
27/27 anonim válasza:
Akárki akármit mond, Borsod megyében szerintem nagy esélye van a Jobbiknak.Nem vagyok Jobbikos, de nem biztos, h bánnám....itt élek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!