Miért nem buktatjuk meg a kormányt?
Miért nem csinálunk forradalmat vagy egy saját pártot?
2014-ben is a Fidesz fog győzni, mivel úgy alakitották a választási törvényeket. Pedig az emberek nagy része szerintem nem rájuk szavazna.
Pont ez a lényeg, miért siránkozunk ahelyett hogy tennénk valamit.
Létre kéne hozni egy igazi magyar pártot igaz magyar emberekből. Miért nem csinálunk valamit
Én szeretnék valamit csinálni és tisztában is vagyok a politikával, meg azzal mi kéne Magyarországnak.
Az a baj hogy csak 18 vagyok. Ki venne komolyan?
Ó kérdező én támogatlak.
Mik az elképzelésid?
Adók járulékok? Egészségügy, oktatás?
A neve TEMP lenne (Tegyünk Együtt Magyarországért Párt)
Amiket csinálnék:
-3 kulcsos adórendszer (minél többet keres valaki, annál többet fizessen)
-szakértői kormány felállítása (például nem lenne gazdasági miniszter, közgazdasági professzorokból álló kis tanács lenne)
-az állam adósság újratárgyalása (egyes országoknak sikerült kiharcolni az adósság eltörlését is)
-A családi pótlékot a 3. gyerektől már csak adókedvezményben formájában adnám meg (ez a cigányok haszonszerzési gyermekvállalásának megszüntetése)
-Új börtönök létrehozása és a börtönrendszer átalakítása (nem lenne Tv, 3 fajta menü stb. Nem welnes ez hanem börtön)
-A büntető törvénykönyv szigorítása
-Több jogot kapnának a rendőrök
-Közalkalmazotti bértábla emelése
-Régi állami cégek újjáélesztése (amelyek jól működtek pl: Magyar cukorgyár)
-Kereskedelmi kapcsolatok kiépítése a Keleti nagyhatalmakkal Törökország, Oroszország
-Korrupció ellenes rendőrség létrehozása
-Mentelmi jog eltörlése
-Vidéki önkormányzatok mezőgazdasági fejlesztése. Gépesítés, állattenyésztési fejlesztések a közmunkások akik a földeken dolgoznak kedvezményesen vehetik meg az ott megtermelt élelmet.
-A közbeszerzési pályázatok nyilvánosságra hozása
-Magyar vállalkozóknak és külföldi befektetőknek a befektetés mértékétől függően adókedvezmény.
-Állami élelmiszer lánc létrehozása (ez egy non profit üzlethálózat lenne, amelyben jó áron magyar termékeket lehetne venni olcsón)
-Külföldön élő magyarok szavazati jogának megvonása(nehogy már olyan szóljon bele a magyar politikába aki nem itt él)
És azért gondolkodom ilyenben mert elegem van ebből ami itt folyik.
"-3 kulcsos adórendszer (minél többet keres valaki, annál többet fizessen)"
eddig olvastam el
inkább szavazok a Fideszre, köszi :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!