Mi lesz ezekkel a T-betűs dohányboltokkal jövőre, a kormányváltás után?
Majd lesznek mellettük egyéb nemzeti boltok is, például:
Szóval, kormányváltás nem jövőre lesz ezt le kell szögezni.
Amikor meg lesz akkor szépen átjátsszák a saját holdudvarnak. Hogy kártérítés meg egyéb? És szerinted érdekli majd őket? A te meg az én meg a nagy közösből majd kifizetik a kártérítést mert nem az ő pénzük. Nekik egy a lényeg, a haveroknak legyen átjátszva. De nem is érdekelnek hogy kiknek a kezében van, mert szerintem annyira nem is lényeges. Viszont a kártérítést kifizetni az durva.
Rossz helyre tettél fel rossz kérdést.
Itt érvényesül a hatalom szlogenje, aki nem engem támogat, az ellenség. Olvasd végig, minden oldal eszerint válaszol. Határozottan, ellentmondást nem tűrően, jó esetben kioktatva, rosszabb esetben sértegetve, elküldve melegebb éghajlatra. Te is egy jövőre bekövetkező biztos eseményről beszélsz.
Árnyaltság, felelősségteljesség, gondolkodás, mások véleményének tiszteletben tartása, csupa ismeretlen fogalom, a mai magyar gondolkodásmódból kiveszett. Remélem, nem véglegesen.
"Mi lesz ezekkel a T-betűs dohányboltokkal jövőre, a kormányváltás után?"
Nem tudom, de azalatt a 24 év alatt kitalálják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!