Ki nyeri a 2018-as választásokat?
Fidesz.
Ha megjön az emberek esze akkor Jobbik.
Nem vagyok jós és nem hiszek az ezoterikus dolgokban.
Nem tudni, hogy 2018-ban mi lesz.
Lehet addigra javul a világgazdaság, az is előfordul, hogy még rosszabb lesz minden.
Hs mehjön az emberek esze, akkor az összes jelenlegi baloldali párt belekerül a süllyesztőbe, és ezek a férgek meggyalázva hagyják el a Parlamentet örökre.
Egyébként meg nem tudom miért veszed ilyen biztosra a fidesz győzelmet 14re.
Szerintem jó darabig Fidesz lesz.
Ha most is nyernek, akkor folytatódhat végre a jobboldali gazdaságpolitika, továbbra is egyre kisebb lesz a munkanélküliség, tovább emelkednek a nettó és bruttó bérek is, igazi jó világ lesz. Senki nem akarja ezt majd abbahagyatni.
Talán 3-4 választás múlva, mert az emberek jódolgukban soha nem tudnak mit csinálni, csak még panaszkodni a semmiért :D
Fidesz vagy Jobbik.
Az E14' és az MSZP külön külön elvesznek.. bár együtt se lesz esélyük nyerni 22'-ig.
Ha hihetünk Orbánnak, akkor 2014-ben még ő fog nyerni, mert még mindig gáz lesz. Ha 2018-ban még mindig bajban leszünk, akkor ismét ő fog nyerni. Ha 2018-ra jól fognak menni a dolgok, akkor elveszíti a választást. Ezt nem én mondom, ő maga mondta pár hete a WSJ-nek, hogy amikor jól mennek a dolgok, ő választást veszít.
Ha nem hihetünk neki, akkor meg bármi előfordulhat.
"Nem vagyok jós és nem hiszek az ezoterikus dolgokban."
Hát ez az.
Lazításképp:
A Tűz Birodalma című film szerint addigra már rég a föld mélyéből előbukkanó és elszaporodó, a Földet pusztasággá perzselő sárkányok uralják majd a Földet.
A Terminátor szerint a Skynet.
Szóval az se biztos, hogy lesznek választások. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!