Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha Magyarországon az iskolákba...

Ha Magyarországon az iskolákban kötelező lesz a cigányokról tanulni, szerintetek további gyűlöletet fog generálni?

Figyelt kérdés
Több helyen is olvastam, hogy kötelező lesz a cigányokról tanulni. Én eddig is utáltam őket, de hogy még elkerülni sem tudom így őket, hanem egyenesen lenyomják a torkomon, csak tovább fokoz. Mi a véleményetek, szerintetek is komoly ellenállást fog eredményezni?

2013. aug. 27. 06:31
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem még ebből is megbuknának a cigányok..
2013. aug. 28. 17:30
 22/29 anonim válasza:
Résztvettem egy szakmai-szociális kurzuson. Egy roma származású értelmiségi a cigány kultúráról adott elő. Ha még láttatok zavart, szánalmas nyomorgást! A végén még ő kért elnézést a mélységes nulláért, a hallgatóktól. Végül ki is mondta: "cigány/roma kultúra nincs". A romonológia mondvacsinált kamu - amiből néhányan megélnek.
2013. aug. 28. 17:51
 23/29 anonim ***** válasza:
82%

"Résztvettem egy szakmai-szociális kurzuson. Egy roma származású értelmiségi a cigány kultúráról adott elő. Ha még láttatok zavart, szánalmas nyomorgást! A végén még ő kért elnézést a mélységes nulláért, a hallgatóktól. Végül ki is mondta: "cigány/roma kultúra nincs"."

Dolgok, amik teljes bizonyossággal megtörténtek pont jpg.

2013. aug. 28. 18:10
 24/29 A kérdező kommentje:
Öregjóságos, ez teljesen igaz, hogy egy úgymond ,,szakavatott,, is tagadta ennek a fogalomnak a létét?
2013. aug. 28. 19:28
 25/29 anonim válasza:
Én is több helyen olvastam és az ,h ráfognak jönni ,h nem lehet meg ítélni inkább egész órán szekálás és bekiabálás lesz és rasszista uralom lesz az iskolákban
2013. aug. 29. 16:01
 26/29 anonim ***** válasza:

2-es,nehogy már a Biblia és a cigány "kultúra" között vonj párhuzamot..

A Biblia az európai/magyar kultúra része,ezzel szemben a cigányok mégis milyen "kultúrával" járultak hozzá a társadalmunkhoz hogy azt tanítani kelljen?

2013. aug. 30. 13:29
 27/29 anonim ***** válasza:

"Tisztelt Tanár/Tanárnő!

Kérem mentse fel ---- ----- nevű kislányom/kisfiam a cigány óra alól.

köszönettel: --- ----- "

2013. aug. 30. 22:05
 28/29 anonim ***** válasza:
Az összes suliban lesz nem csak ott ahol 50%
2013. aug. 31. 15:41
 29/29 anonim ***** válasza:
És ezt milyen tanár fogja tanítani? Külön felvesznek egy cigánytológist, vagy történelemtanár, földrajztanár?
2013. aug. 31. 15:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!