Az LMP legalizálná a filmek, zenék cseréjét. Szerinted jó ötlet?
2009. okt. 30. 12:46
1/18 anonim válasza:
egynek jó. így még kevés, de ha a füvet is legalizálják, én odaikszelek százezredmagammal.
2/18 anonim válasza:
Az LMP liberális és az a baj hogy miközben mindent szabaddá tenne egyszerűen nem vesz tudomást a nagy szabadság társadalmi hatásairól.
Legyen kisebb állam, és ne szóljanak bele az életembe, ugyanakkor legyen szabad a drog a kábszer, a homárkodás, a kaszinó, a qrva futi, stb. A kettő nagyon durva lenne, hiszen ezek hozzák a bűnözést, nem akár hogy, közben meg a kis állam képtelen a rendet és az Eü állapotokat fenntartani. Szóval f@sza. Szóval annyira szabadok akarnak lenni hogy az már sokszor mások szabadságát is érinti.
3/18 anonim válasza:
Pont ebből írok szakdolgozatot, és én támogatnám a javaslatot. Svédországban már ugyancsak van egy ilyen kezdeményezés (keresztanyám kint él, tőle tudom), illetve a Sony már dolgozik a technológián néhány éve, amivel a gyártóknak is megéri. Zenében meg már megvalósították, és működik a dolog.
4/18 anonim válasza:
Jahh. Én nem vagyok liberális de nem is érdekel. Legalizáljuk.
De akkor a feltételeket is teremtsük meg hozzá
5/18 anonim válasza:
Ja, és köszi a cikket, ezt is már bele tudom akkor írni a szakdolgozatba :-)
6/18 anonim válasza:
Szerintem van ennél nagyobb gond is ebbe a kib*szott országba...
7/18 anonim válasza:
Tehát olyan dolgok legalizálásával kampányol, ami ugyan másutt erősen tiltott, de sokah harapnak rá. Gratulálok, ez megmutatja a párt igazi jellemét.
8/18 anonim válasza:
Támogatom. Az én zenéimet gyakorlatilag nem lehet kapni bolti forgalomban, pusztán csak azért meg nem fogom a popsz*rt hallgatni, mert az legális. Olyan zenéket hallgatok, amiket netről is csak nehezen lehet összeszedni. Ha emiatt lesittelhetnek, az azt jeleni, hogy korlátoznak az ízlésem szabadságában. Ha a zenéimet lehetne kapni a sarki lemezboltban, és lenne 5-6000 forintom egy CD-re, akor nyilván legális úton szerezném be. Jelenleg egyik sem elérető, így nem érzem magam bűnösnek a letöltéseimért.
9/18 anonim válasza:
Ezzel csak a fiatalok szavazatait akarják megszerezni. GOndoljátok, hogy majd bejön a kánaán, ha ezzel befutnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!