Milyen következménye lehet annak, ha a válastásokon a szavazólapra nem egy x-et húzok be, hanem leírom a rövid és tömör véleményemet a politikusokról?
Figyelt kérdés
Ugyanis hányingerem van az összes szemétládától párttól függetlenül, és nincs senki, akire szavaznék.2009. okt. 30. 11:50
1/4 anonim válasza:
Semmi következménye, egyszerűen az érvénytelenek közé teszik, le se sz*rják a véleményed. Ha ezért mész, ne is menj el, feleslegesen strapálod magad.
A jobbikra szavazz, rájuk van értelme.
2/4 anonim válasza:
Már én is csináltam ilyent. Kicsit feltünő volt, h percekig bent vagyok a fülkében, furán néztek rám :) De simán érvénytelen lesz a szavazat.
3/4 anonim válasza:
Igaza van az előttem szólónak.
Persze ha tömeges lenne a lehúzogatás, és egy új név kerülne a lapokra az talán valamilyen hatással járna. De erre ha jól emlékszem az Oroszoknál volt, ahol volt egy párt amit sokan szerettek csak nem engedték hogy induljon. NÁLLUNK ILYEN NINCS, hiszen a Fidesz is csak egyfajta helyettesítő, (egyesek szerint) a sok rossz közül a kevésbé rossz!
Persze hiába kérdezed a fanoktól, hogy miét? Választ nem kapsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!