Mi a véleményed a politikusokról úgy általában?
Figyelt kérdés
Egy átlag ember szerint korrupt, rabló banda. Szerintetek?2011. jún. 1. 14:38
1/20 anonim válasza:
ahogy írtad, mellé: szemét, sz@rházi, hazug, tolvaj... stb stb stb...
2/20 anonim válasza:
Cak csatlakozni tudok a véleményedhez, a felsorolást bővitve a seglyukszájszagú-val!
3/20 anonim válasza:
A politikusok azért vannak, hogy elhitessék az emberekkel, hogy szabadok, hogy van szabad választásuk. A szomorú valóság azonban az, hogy nincs. Az embereknek tulajdonosaik vannak. Az emberiség jelenleg modern rabszolgaságban él, úgy hívják: adósrabszolgaság. Mert neked hiába nincs adósságod mint személy, az összes államot telenyomták adósággal. Sosem gondolkodtatok még el azon, hogy hogyan lehet, hogy az usa-tól a nyugatig minden ország fuldoklig az adósságban? Had adjak egy sejtetést: ők bizony bankoknak vannak eladósodva, ezeknek a bankoknak a tulajdonosai pedig a valódi döntéshozók. Jelenleg nem megválaszott bankároligarchák uralják a Föld legnagyobb részét. Szerintetek melyik kormányt nem lehet korruptálni pénzzel? De hát nyugodtan kenjétek az egészet a politikusokra (színészekre) és ne zavarjon az ember aki függöny mögött irányít...
4/20 anonim válasza:
Népszerűségi versenyben kell részt venniük, ez rá is nyomja a bélyegét.
5/20 Vérszomjas pandamaci válasza:
A csúnya szavakat kihagyjam?
Akkor semmi...
6/20 A kérdező kommentje:
Az afrikai országok kevésbé vannak eladósodva. pl. GPD-jük kb 15-20-a, de nekünk kb 80%-a adósság, Németországnak meg kb 120%-a.
2011. jún. 1. 15:10
8/20 anonim válasza:
Platón megmondta 2500! évvel ezelőtt, hogy "tisztességes emberek nem mennek politikusnak"
nos, én vele értek egyet.
9/20 A kérdező kommentje:
Van egy közgazdász hallgató haverom, aki azt mondta nekem: "Sokan a közgazdászokat hibáztatják, hogy itt tart az ország, pedig nem ők tehetnek róla. Én politológiát szeretnék majd hallgatni, hátha politikus leszek. Úgy fogok lopni, hogy nem is kell dolgozni."
Ennyit erről. Nem csak politikusok sz@rháziak.
2011. jún. 1. 15:16
10/20 anonim válasza:
Úgy látszik ezen a téren is az átlaghoz tartozom. Pénzéhes, önző, tetüláda mind, aki a Parlamentbe bekerül.
Polgármesterből már láttam olyat, aki jól végzi a munkáját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!