Ki lenne a legmegfelelőbb rossz a számodra?
A magát felmentető, identitás nélküli MDF?
A extra szabad de kirekesztő magyar idegen SZDSZ?
A mindent ellopó, korrupt, multi bérenc MSZP?
A javaslat nélküli szdsz árnyék LMP?
A magyarkodó JOBBIK?
A biankó csekket lengető FIDESZ?
Nevetséges az egész!
Kit érdekel, eddig se szavaztam, most se fogok.
Én csak dolgozom, hogy a családom megéljen, próbálok a lehető leghatékonyabban és legbecsületesebben élni, közben képzem magam, hogy mindig meglegyen a megfelelő tudásom egy következő, még jobb álláshoz.
A gyerekeimet is arra nevelem, hogy legyenek jó emberek, szorgosak, tanultak.
A politikai okoskodást meghagyom másoknak, akik úgyis el fogják felejteni, hogy ami az egyik rétegnek jó, az a másiknak rossz.
Én úgy élek, hogy minden korszakban biztosíthassam a családomnak a jólétet. Nekem csak ez számít.
Nem gyenge benne a szöveg.
De tudod te is hogy megvalósíthatatlan.
Ez is egy fajta választás, és ehez is hívek kellenek
> Kit érdekel, eddig se szavaztam, most se fogok.
Hát ez kész...Ennyire lesz*rod, hogy mi lesz az országunk/gyerekeink jövője?
Egyébként az ilyen emberek hőbörögnek a legjobban, azok, akik ezt az egyetlen óriási lehetőséget, mely gyökeres változásokat hozhatna az egész magyarság jövőjét illetően, kihagyják.
Van igazság az előttem beíró mondanivalójában.
Dolgozhatsz te látástól mikulásig, ha arra van ítélve hogy lenyúlják a gyümölcsét.
Ha lukas az autó gumi akkor előbb meg kell ragasztani, és csak aztán fújni bele a levegőt.
Persze ez a politikusokra is igaz, jönnek a gazdasági szakemberek és tervezgetnek, közben meg a társadalomszociológusokra lenne szükség elsőnek, mert már ott halott az egész.
Nem a gazdaság fejleszti a társadalmat elsődlegesen, hanem a társadalom a gazdaságot.
"Én éltem a Kádári rendszerben, bár csak mint 10 éves és igazán nincs rálátásom az akkori dogokra mint"
Ja, bocs, a szerencsétlen jobbik-agitátor építész vagy megint.
Akkor inkább hagylak békén, betegeket nem szép dolog szivatni.
Én bizony megéltem minden eddigi kormányt, még az előző rendszert is. Mindig szükség volt a munkámra, mert én csinálom is, nem csak beszélek róla.
El kell fogadni, hogy kemény verseny van. Az marad talpon, akinek megfelelő számú és minőségű végzettsége, képzettsége van. Ez független az aktuális kormánytól, ez emberfüggő. Aki viszont elvégez egy iskolát, és azt hiszi, hogy akkor már hátradőlhet, az súlyosan téved. Pláne, ha az csak egy papír, de valós tudás nem társul mellé. Tehát tanulni kell, nem a kormányokra fogni a szegénységet.
„Akkor inkább hagylak békén, betegeket nem szép dolog szivatni.”
Jobbikos ésszel kitaláltam valamit.
Ezt az üzenetet kiteszem a kérdező falra.
Szerintem pontosan a legfontosabb két dologgal nem kell, illetve kell ”érdemes” foglalkoznunk.
Nem a pénzelvonás a lényege, már az alapoktól a nagy átváltozásnak, paradigmaváltásnak.
És ha nem kampány folyna igazi, tájékoztatáson alapuló választások. Ennek az alapfeltétele a széleskörű és részletes tájékoztatás a HITELES programjáról és egy cselekvési terv ami a jelszavaktól hangos kampányprogramoktól sokkal tárgyilagosabb. Utal a meg fogalmazott feladatok megvalósításának mikéntjéről és hatásáról, illetve időben is behatárolhatóan. Nem kész, hanem nyers állapotban kellene még mindent és nyilvánosan megvitatni, és mérni az interaktivitását, szintén nyilvánosan. Mindezt csak azért hogy a bizalom erősödjön a közbizalom, mert nem az a „néhány rongyos € milliárd „ a legrosszabb egy nemzet életében, hanem a hitevesztettség. Pénz kell hozzá, de talán ebbe érné meg a legjobban befektetni, hisz ideje hogy végre egyszer a 10 000 000 magyar közül 7 000 000 tudja hogy valójában mit akar a többség, és 5 500 000 támogassa és egyben tűrje a sorsát ha ezt választotta.. Legyen a program ismertetés 2010 január 1, és kezdjük frissen az évet de ne a karácsonyfa alól beszéljen OV, VG, DI, RA, ????MSZP????? „GyF” szerintem. (statisztikafüggő)
Szóval pénz kell, viszont a megosztottság nem, és megérné! Ezért tehetsz te is, van rá lehetőség!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!