Sok nyugdíjas miért nem panaszkodik akkor, hogy nem tudja a kevés pénzét beosztani, amikor telefonálgatnak az Ezo TV-be?
Jó, tudom, hogy nem csak nyugdíjasok telefonálgatnak be, hanem mások is, de rengeteg a nyugdíjas is.
Nem csak az Ezo TV-n, hanem más csatornák ezoterikus műsorában is.
Emelt díjas szám, mégis volt sokszor olyan, aki majdnem 5-6 percig is beszélt, arról nem is beszélve, hogy rengetegszer kell hívni, ami szintén vesz le pénzt, ugyanis a számítógép kisorsolja, hogy éppen ki kerül adásba.
Így gondolom, aki bekerül, az nem akkor hívja elsőre, mert az eléggé ritka, h sikerül.
Tudom, hogy semmi közöm hozzá, meg arra költi a pénzét amire akarja, de pont az ilyen emberek mennek ki elsőre az utcára, hogy kevés a nyugdíj, meg emelést akarnak. Mire? Az ilyen telefonálgatás simán elvesz akár 10ezer FT-t is (tapasztalat, volt olyan ismerősünk, aki egy hónapban hívogatta az ilyeneket, 1-szer került adásba, és 10ezres telefonszámlája volt).
Egyáltalán az ilyeneknek hogyan lehet bedőlni?
1# Igen.
Meg nem minden nyugdíjas szegény.
Miből gondolod, hogy a telefonáló azonos a kevés pénzűvel?
Ráadásul a kevés pénz sem egyforma. Van, akit kizsigereltek, és van, aki nem fizette a járulékot, pedig tehette volna. Egyforma a pénzük és mégse ugyanaz.
Tudom, kedves kérdező, hoogy szerinted a nyugdíjasnak otthon kellene ülni, és csendes beletörődéssel várni a halált. De ne felejtsd el, hogy ő is ember, neki is vannak érzései. Veled ellentétben végigdolgozta az életét, és most szembesülnie kell azzal, hogy hamarosan véget ér. Azt gondolja, miért ne lehetne egyszer az életben valaki, aki megmondja neki a tutit? Meg aztán sokan vannak, akik nem tudják, melyik pártra álljanak. Higyjenek, vagy ne? És életük végén minden pénzt megér nekik, hogy végre tisztán lássanak: csupa kókler, vagy valóban létezik jövőbelátó ember is?
Aztán ott vannak az ügynökök kedvencei, a kezdődő demensek, akiket nagyon könnyű rábeszélni a hülyeságre. És biztosan van még néhány válfajuk, de ezt majd csak akkor fogjuk átlátni, ha mi is elérjük azt a kort. Igaz, nekünk nem kell majd telefonálni, mert "jósok" ugyan akkor is lesznek, de nyugdíjunk nemigen.
"és sajnos az ilyenek miatt "szenvedünk" mi kis emberek!"
Ez az! A pokolra a nyugdíjassal! Mit keres még itt? Megtette, amit lehetett, felépítette az országot a háború után, éhezve, nyomorogva, de felnevelte a mai generációt, menjen most már a búsba!
Sajnálom, hogy egyesek ennyire nem értik a tréfát. Azt hiszed, komolyan gondoltam? OLvasd el még egyszer.
Egyébként az általad preferált 60 évhez mindössze 5-öt kell még valahogy kibírnom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!