Miért nem tesz a kormány az egészségért?
A kérdés egyszerű, és egy dolog miatt írtam ki: Annyi kövér ember van már lassan az utcákon, hogy az valami elképesztő. Arról nem is beszélve, hogy mennyi lehet, aki ki se szokott járni.
Ez nem egészséges, nem vagyunk Amerika, hogy elviseljük, hogy az ország 70%-a(mint ott) túlsúlyos legyen, mi nekünk minden férfire-nőre szükségünk lenne.
Annyi lenne az ötletem, hogy propagandát indítanának az egészséges életmód mellett, minden túlsúlyos (a testtömeg index meghaladná a 35-öt) kapna egy kártyát, ami megtiltaná nekik az összes szórakoztatást, nem vásárolhatnának hízlaló ételeket, és ha a kártya megkapása utáni 1 évben nem teljesíti a minimum fogyást, 3 év elzárást kapna, ahol már szabadság nélkül fogyasztanák le őket.
Tudom, diktatórikus módszer, de legalább egy kövér gyerek-felnőtt sem lenne. Ja igen, ha a gyerek kövér, akkor a szülőnek 1-től 3 millió forintos bírságot kell fizetnie minden 1 év utáni kudarcért.
Csakis az lehetne enyhe kivétel, ha valakinek genetika van a háttérben, nekik időhosszabítást adnának, hogy lefogyhassanak (nem sokat, max plusz 4-5 hónap).
Várom válaszotokat, nyugodtan szemetezzetek le, én csak a népnek akarnék jót.
"Nem tudom, hogy képzelitek, hogy hónapok alatt cérnavékonyra lehet fogyni, csak akarni kell... persze mindenki ezt akarja, ráadásul a többség energiabefektetés nélkül, és pont ez a baj. Aki rosszul csinálja (márpedig az emberek 90%-a rosszul csinálja), az csak árt magának vele, és/vagy ideiglenes hatást ér csak el."
Szóval akkor most a fogyózással van a baj, vagy a hülye emberekkel?
"Minden csak akaraterő kérdése? Mondogasd csak magadnak, amíg az egód el nem hiszi, hogy különb vagy minden nálad kövérebb embernél."
Megjött az első fogyni nem tudó kövér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!