A bírósági eljárás Csatáry László ellen nem volt alaptalan, bizonyítékok áltak rendelkezésre, hogy amivel vádolták, azt meg is tette. Aki ezt nem akarja belátni, az a tényeket nem akarja elfogadni.
Viszont. Attól, hogy ez az ember háborús bűnöket követett el, még mindenki nyugodtan megalkothatja róla a saját véleményét. Sőt, ha úgy tetszik, emlékezzen meg róla! Miféle fasiszta vezetés lenne az (mert akárhogy is nézzük, ez fasizmus), amelyik megtiltja az állampolgároknak a szabad gondolkodást? Szóval mindenki nyugodtan gondolja azt erről az emberről, amit akar, legfeljebb ne csodálkozzon, ha lenácizzák.
Mert ebből áll a demokrácia.
én komolyan mondom nem értem, miért kell a háborúban részt vett embereket felelősségre vonni?
szerintem nincs olyan család, ahol a papa vagy a dédipapa nem gyilkolt volna
hurcoljuk be őket 90valahány évesen bíróságra és üljenek is??
háborús helyzet volt, nem szép dolog amit tettek a zsidókkal tény, de akkoriban egy egész birodalom támogatta ezt a fajelméletet
aki a csehszlovák népbíróság ítéletével jön(abban a hitben hogy a pártatlansága és törvényessége megfelelt a tisztességes eljárás garanciáinak..jó vicc a máig hatályban lévő Benes dekrétumok tükrében)
annak csak egy nevet mondok:Esterházy János
ennyire vegyük komolyan az 1948-as ítéletet
az egy külön kérdés hogy az említett ítélet valószínűtlen magyarországi joghatósága megalapozza e majd a kegyeletsértés gyanúját azok esetében akik csípőből "háborúsbűnösöznek"
"Igen, mint a több tízezer ártatlan bűnös halálba küldése is, mely tényről már bírósági ítélet is született."
Honnan tudod hogy tény? Ott voltál, libsikém?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!