Jó látom hogy hazánkban ilyenek a viszonyok?
Baloldal:
Mszp:
Egy szocializmusban kinevelt réteg, ma már többnyire nyugdíjasok. Könnyen befolyásolható egyszerű tömeg, legtöbbjüket felemelte az akkori rendszer a földről gyári munkássá, adott nekik egy panelt meg egy autót.
Ők ezért mindhalálig hűségesek és a kútba is ugranának, azokért a jelenleg szocikért akik tették tönkre és lopták el a gengszterváltáskor mindazt amit ők felépítettek.
Izraeli érdekek kiszolgálói, bár erről az egyszerű munkás nem tud, nem veszi észre hogy ki van használva.
Lmp,szdsz,együtt14, meg a többi kis semmilyen csoport:
Liberális eszmék mögé bújtatott izraeli érdekek képviselői.
Jobb:
Fidesz-kdnp:
Pár kivételtől eltekintve a "magyar" nagytőkések és gazdagok pártja. Kiszolgálják a izraeli érdeket, de nem annyira filoszemiták mint az mszp.
Szavazótáborukat még kiegészítik az átkos rendszer áldozatai, károsultjai, antikommunisták, keresztény egyházbeliek.
Jobbik:
Még nem lehet tudni hogy csak meglovagolják az emberek csalódottságát vagy ténylegesen is tennének valamit a helyzet javításáért.
Táborukat azokat a zömében fiatalabbak teszik ki akiket már nem agy-mosott meg az előző rendszer.
Továbbá azok az idősebbek akik felismerték hogy senki sincs ma a politikai közéletben akik a magyar nemzet érdekeit akarnák képviselni.
Nemzetben gondolkoznak, és nem világkormányban.
Remélhetőleg egyedül ők mentesek az izraeli befolyástól.
Mivel a Jobbikon kívül mindenki más izrael barát, ezért próbálják lejáratni azt akár milyen eszközzel, hogy az emberek szeme elől elfedjék a valódi céljukat, azt hogy nem is azokat szolgálják akiket kéne, vagyis nem a magyarokat. Fontos hogy a nép uszítva legyen egymás ellen mindig hogy ne legyen egység, birka legyen a tömeg, valamin lehessen mindig egymásnak esni, addig se figyelnek rájuk. Közben pedig nagy erőkkel bomlasztani a társadalmat, csökkenteni a lakosságot, közbiztonságot, gazdaságot, egészségügyet, oktatást stb, abortusz, devianciák terjesztése, az értelmiség kiüldözése külföldre hogy ott is maradjanak asszimilálódjanak, hogy kiirtva innen a magyarokat helyet csináljanak a valódi uraiknak.
Ha nem így lenne, akkor nem értem hogy mi ez az idegen imádat ami nálunk most van, és Magyarországon miért ciki magyarnak lenni, magyar értékeket hirdetni, a nemzetet éltetni, a nemzetért tenni, a nemzetet megvédeni másoktól, lerázni a parazitákat, rendbe tenni a gazdaságot, közbiztonságot, helyre tenni bizonyos kisebbségeket, és abba hagyni a fölösleges támogatásukat, és inkább a magyarokra kéne azt fordítani.
Továbbá kiirtani azt a pestis gondolkodást hogy aki úgy gondolkodik mint én, vagyis nemzetben, az máris náci vagy anti-valamilyen-másik-nép.
Mert aki nem nemzetben gondolkozik pont hogy az az anti magyar, hazaáruló és őt kéne betiltani.
Nem írtam oda hogy Jobbikos vagy mert még ők sem bizonyítottak annyira hogy komolyan felmerjem őket vállalni. Én nemzetben gondolkozok, ehhez legközelebb a Jobbik áll, van feléjük szimpátiám, de nem tenném rájuk a nyakamat.
Akik már egyből beszóltak nekem azoktól kérdezném hogy ha magyarok, akkor mégis mi bajuk lenne egy olyan kormánnyal aki a magyaroknak akarna jót? Itt lehet most a Jobbikra gondolni. Uszítanak? Nem, csak felhívják a figyelmet a nemzetre veszélyes elemekre. Tudod ki az uszít? Az mszp, mert ők konkrétan hazudnak dolgokról meg ferdítenek. Más az ha a Jobbik felhívja az emberek figyelmét arra hogy mi a helyzet az országban (amit ti uszításnak vesztek), meg más az amikor az mszp konkrétan belehazudik az emberek pofájába, és mindig előre lehet tudni hogy mit fognak mondani, mert azt fogják mindig hazudni amiből nekik éppen mi a politikai hasznuk, érdekük.
Nincs itt semmiféle kérdés, csak a szokásos jobbikos propaganda: az összes párt zsidó, kommunista, stb, de a Jobbik megérdemel egy esélyt, mert ők még nem voltak és hátha.
Én erre csak azt mondom, hogy hátha nátha. Négy évig kicsit kellemetlen lenne, és inkább spanyolnáthának tűnik.
Amúgy meg a többi pártról is eléggé leegyszerűsítve beszéltél, kb. annyi intellektus kell az ilyen látásmódhoz, amennyivel egy csiga rendelkezik.
Szerintem ha pillanatnyilag valaki itt agyat akar mosni, az te vagy, kedves kérdező! :) Rövid tömör, gyakran ismételt tények nélküli frázisok - ez az agymosás egyik formája. Megy ez neked, csak felesleges. Onnantól kezdve, hogy felismerték, és nevén van nevezve a gyerek, már nem működik, tehát felesleges folytatni.
#14, felesleges ezekbe az értelem, mert azt már nem fogják fel, hogy ha valami, akkor a saját mondakörük áll 90% agymosásból, beszűkült agyak növesztéséből és gyűlölködésből. De nem, az nem agymosás, mert az az ő kutyájuk kölyke.
Kapcsolódik: [link]
Mert szerintetek az teljesen rendjén van amit az eddigi, jelenlegi pártok csinálnak? Mert ha igen akkor nálatok komoly hiba van a demokrácia és igazság becsületesség értelemzésében. Mert amit eddig csináltak a 23 évben abból mind ezek ki maradtak. Aki meg ezt védi, és még ennek ellenére is a Jobbikot szidja aminek semmi köze ezekhez, az egy hülye és erőszakosan akar mindenkit megtéveszteni.
Miért is roszabb egy még tétlen párt, mint azok akik bizonyították hogy alkalmatlanok? Aki meg védi nyilván haszonélvező.
Kedves kérdező, eddig agyat mostál (volna), most öblítenél? :D
Amit teszel, (és maga az "érvelésed" is) már nem is vicces, hanem szánalmas. Na de tudjuk, hogy Jézus nem zsidó volt, hanem szittya herceg, a móri mészárlást az MSZP titkos ügynökei csinálták, hogy ezzel tereljék el a választási csalásokról a figyelmet.
Olyan szánalmasak vagytok, már annyira egysémára írtok, mint ha egy ember lenne mind. Jöttök az ilyen kamu dolgokkal amiket ti találtok ki, aztán még rákiabáljátok a másikra mintha az mondta volna. Hazudtok meg ferdítetek össze vissza, érvelni nem tudtok mert vagy
-jöttök a magyarka, árpádka, turbómagyar szöveggel
-jöttök a saját kitalált hülyeségetekkel mint az ábra is mutatja
-az igényesebbje benyom valami fikcionált hamisított történelmet
-vagy ha nagyon K.O. van akkor meg csak simán nem válaszoltok, mint láttam már oly sokszor
Annyira kiszámíthatóak vagytok, hogy simán elmehetnék vadliberálisnak, annyira tudnám hogy mire mit kell hazudni.
Miért, talán egy elvakult embert a végtelenségig kellene győzködni, csakhogy "ne neki legyen igaza" :D Nem vagyok ennyire egoista. annyi idő alatt, amíg veled szórakáznék, megtérítek három Jobbikost és hat fideszest a demokratikusabb pártok számára. :D
Mindenesetre az én energiámat nem szipkázod, leráztam a kérdést. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!