Miért vannak olyanok, akik az őszödi beszéd után az MSZP-re szavaznak?
Valaki olvasta, vagy végighallgatta egyáltalán azt a beszédet???
Csak mert Gyurcsány nagyon sok jó dolgot akart, amit el is mondott benne, de azt már nem mondja senki!!
Pl: csökkenteni a képviselők, miniszterek létszámát, fizetését, ilyesmiket.
Ezzel miért nem érvel senki???
És igen, neki volt gerince kiállni, és vállalni, amit mondott, Orbánnak nem...
És amikor Orbán azt mondta a külföldieknek, hogy "Azt ne vegyék figyelembe, amit a kampányban mond!"
Ez mi, ha nem a képünkbe hazudás!!!!
Miről beszélsz átverte a tömegeket ez hazugság!!!
Ha valaki lopott a pénztárból, mjad töredelmesen beismeri, csak azért mert valaki készített róla egy leleplező felvételt, mert amúgy vígan élte volna életét. akkor még beállítod a pénztárgép mögé, bármilyen felelősségre vonás nélkül?
Tényleg igaz ez, Magyarország egy következmények nélküli ország! Ennyire ne legyünk már buták!
itt a hangfelvétel a celebről!
# 21/23-nek!
Tisztázzunk valamit! "volt gerince kiállni!"
Gyurcsánynak nem volt gerince kiállni, ugyanis ezt a kis zárt körű társaságának akarta mondani, nem az egész magyar népnek! A tisztelt kiszivárogtatónak köszönhető, hogy te is , én is, mindenki hallott róla!
24!
21-es vagyok!
Úgy gondoltam, hogy miután nyilvánosságra hozták, azután kiállt és elismerte, hogy igen ezt mondta! És le is mondott.
Nem vagyok "gyurcsányista", de ő megtette.
Mikor Orbánról hozták nyilvánosságra, hogy hazudik, ő 2 napig "gondolkodott", hogy hogy magyarázza ki, és azóta is a pozíciójában van, és esze ágában sincs menni onnan...
És mint írtam, nem véletlenül támadták hátba Gyurcsányt, mert rengeteg szigorítást akart (a lébecolás után), ami nem tettszett a párttagoknak, inkább őket kellene szidni, milyen emberek...
Bocs de engem nap mint nap becsap az Orbán.
Szépen a szemedbe hazudik, csak hát vagy annyira ügyefogyott hogy elhiszed.
Magyarkodni Erdélyben tud, itthon TEKes katona viszi az újságját mint egy kis pincsi.
Nagyon szánalmas ez az ország, a sok naiv emberrel akik pár szép ígérettől rögtön rohannak x-elni.
Bújjatok már el, büszke lehet az aki ezt a szenny gödröt elhagyja és köp egy jó nagyot.
Marjátok egymást itt nap mint nap, de azért mindenki környezetében van olyan aki éhen hal a mostani rendszer hibái miatt. Mert gondolom sok csóri olvassa ezt az oldalt, őket meg aztán nem ez a kormány támogatja.
De nembaj..Ti csak mocskolódjatok..elmúlt nyóc évezzetek, miközben a szemeteket kilopják.
Fizetéseteket hányszor adózzátok le?? MNYP megtakarítást elvették, és van gyomrotok tükörbe nézni?
Hányingerek vagytok A-Z-ig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!