Miért ennyire népszerű ma az MSZP?
Aztaleborultszivarvégit... Hát ez már kóros, bakker. :S
"Szóval nem azért nem keresek mert nem akarok, hanem mert nem találtam bár próbáltam"
Megpróbálom eltáncolni, hátha megérted:
Nem azt vetettem a szemedre, hogy nem próbáltál, hanem hogy nem adtál. Ergo az volt a bajom, hogy kijelentettél valamit megfellebbezhetetlenül, amit nem tudtál még most sem bizonyítani. Érted már?
"a yutube-on is lehet hiteles valami ha pld egy TV adás van rögzítve és a két vitapartner közül egyik sem tiltakozik"
Hát persze. Biztosan. (... hú, ez kemény lesz) Mondd már légyszi meg (mielőtt kínomban belefejelek a monitorba), hogy ki volt az a két vitázó emberke a videón, aki megegyezett? Mert ha a Maúnika sóban a két vitázó fél megegyezik abban, hogy az Mszp jó politikát folytat, akkor - a te gondolatmeneted alapján - az igaz is lesz.
"Az IQ-m 134, a napokban mértem. A fenti oldalon. Mérd le te is."
Gratulálok! Ez mindent megmagyaráz.
- Nyilván eszemben sincs megadni a mobilszámomat egy spamjellegű, netes körökben is hírhedt celldorádós reklámoldalnak, hogy utána a telefonomra reklámüzenetek tucatjai jöjjenek, avagy olyan üzenetek, melyek után én fizetek majd. De látom, benned ez fel sem merült gyanúként. (Még jó, hogy ezt nem én fizetem majd meg, hanem csak te. De azért javaslom neked, hogy olvasd el az oldal alján lévő különböző szabályzatokat, melyeket a mobilszámod megadásával sikeresen elfogadtál. Van egy pár oldal, de azért jó átrágni az ilyenen magát az embernek, mielőtt a gatyát is leszedik róla - és jogosan.)
- Nyilván kb. 2 perc alatt a végére értem az "IQ tesztnek" (bár az eredményt nem tudom, nem is érdekel - kb. 100%-os lehet, bár az egyiknél véletlenül talán félreklikkelhettem). És valószínűleg azért tartott csak ennyi ideig, mert ez NEM IQ TESZT! Legalábbis nem hiteles. Az elmúlt időszakban évente kellett töltenem NORMÁLIS IQ teszeteket a munkámból kifolyólag (átlag 128 és 146 közötti eredményekkel). Hát az általad linkelt az mindennek nevezhető, csak IQ tesztnek nem.
Most sikeresen beégetted megint magad.
"Messze az eddigi legjobb fiskális és monetáris politikát folytatta"
Mondom, támaszd alá. Bemondásra nem fogom elfogadni. Adj hiteles linket (ne a Fidesz oldalról természetesen - az ezügyben nem hiteles). Utána lesz miről beszélnünk.
(Mi a francnak vitázok én vele...? :S )
Nem, tévedés. Rövid vitánk alatt az szűrhető le, hogy túl sokat foglalkozom az emberekkel, és túl sok energiám megy el mások piciny szemének felnyitogatására - holott nem kellene.
Így valószínűleg nem is teszem tovább. Picit belefáradtam.
Abban viszont iagazd van, hogy felsőbbrendűnek gondolom magam. Bár nem az IQ szint miatt és nem is az alapján.
„(Mi a francnak vitázok én vele...? :S )”
Nagy haverom vagy, csak az a baj hogy a xx. Században élsz még mindig.
Az ilyen és hasonló telefonokat, élesített kártyáról kell intézni, és hidd el hogy kb annyit fizettem mint te.
Persze ezt hiába magyarázom.
A számok barátom a logikát nem helyettesíti.
Az adó mint a belső „ jólét „ semmit nem jelent, ez közgáz alap.
Csak a nemzetközi versenyképességben van jelentősége. Gondolj a Svédekre és Japánra és megérted.
Nekem nem tisztem védeni a Fideszt és nem is akarom, de ha Jobbikos vagy akkor nem kellene a számokra hagyatkozni, kizárólag mert abban a neolíbek a nagyok, hanem a társadalmi hatásokat kellene észrevenned.
Nőttek az adók és a járulékok, de a bérek a 3× osával, és a munkavállalói réteg is kezdett kiszélesedni.
Az pedig az adócsökkentés alapja, csak nem mindegy hogy mikor kezdesz bele, ehez viszont már komolyabb matek szükséges és adatokat erre vonatkozóan biztosan nem találsz.
De nem kezdem el magyarázni mert nem vagy képes, de inkább nem akarod úgy sem megérteni.
A Jobbik sem csak úgy a levegőből kapkodja le a megoldásokat, hanem van egy irány és annak alá vannak számolva a lehetőségek által szabott, cselekvési terv. Jó az irány de az sem lesz egyből kolbász.
Idő és munka.
Rövid vitátok alapján leszűrhető, hogy a kérdező nagyon naiv, vitapartnere pedig felsőbbrendűnek érzi magát, csak mert nagyobb az intelligencia szintje.
Hülye szövegetek!
Azon aggódik hogy a tesztekkel szívatnak és húzzák a pénzt a telefonodról.
Én meg már évek óta élesítem a kártyám, és az ilyen kicsinyes dolgok nem is foglalkoztatnak.
IQ.!!!!!
Hallod, te tényleg sötét vagy. De nem magyarázom tovább. :)
Írj inkább még többet. Visszajárok majd röhögni. ;)
Csá!
78-aska, elég lesz mára ennyi is. Lényeg, hogy te jobban tudod, és természetesen a vitát is megnyerted. :)
A kérdésre: mert nagy az Isten állatkertje.
minnél nagyobb a hazugság, az emberek annál jobban hisznek benne...
Tán ezért...
„ Hallod, te tényleg sötét vagy. De nem magyarázom tovább. :)”
Te egy okoskodó típus, vagy akit csak a számok érdekelnek.
Az viszont már luxus a számodra hogy a jelentésüket is megértsd az adott szituációban.
Sajnos a gazdasághoz semmi közöd nincs és a személyeskedéseddel, ezt nem palástolhatod.
A statisztika is csak a jellemző kontektusban értelmezhető, és ez nem arról szól hogy bemutatod az adataidat, hanem hogy a helyzetnek megfelelően értelmezed.
Vegyünk alapul egy példát, bár nem akarok sokat írni.
Infláció: Normális esetekben káros a gazdaságra, de ha sok a külső adósságod már nem biztos.
Ha a társadalom külső valutában van eladósodva, akkor biztos hogy nem jó.
De ha a jegybank olyankor vág kamatot amikor más nagy gazdaságú országnak alacsonyan van akkor
az alacsonyabb csökkenő lábak mellett sem növekszik. Ezzel csak azt akarom veled megértetni hogy pusztán az adatok alapján, ha a szinergiákat nem értelmezed teljesen valótlan dolgokat állíthatsz.
Nyomjad, abba ne hagyd nekem! :D
Ugyan az alátámasztás meg a hiteles forrás megint lemaradt, de oda se neki. Csak így tovább! A végén még ténlyeg MSZP-s leszek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!