Miért ennyire népszerű ma az MSZP?
Talán 300 milliárdot akart írni,mert ez szerepel a Fidesz propagandában,és sokan be is veszik.Az első negyedévben 2002-ben a Fidesz az egész évre tervezett hiány
Persze, a 100 napos buli nem volt előre betervezve, még jó hogy romlott!
Viszont, még a 2 éves költségvetésük is sokkal precizebben volt kivitelezve mint amit az MSZP valaha is álmodni mert. De hangsúlyozom hogy nem vagyok Fideszes, Jobbikos vagyok csak b@ssza a csőröm a hülyeség.
:DDDDDDD MEGALOL
Rég nem nevettem ekkorát!
A fidesz.hu linkjével próbálod igazolni, hogy a Fidesz milyen hőstetteket hajtott végre. Hihetetlen! :DDD
A hitelesség netovábbja. Legközelebb talán kérdezzük meg a kisgyereket megerőszakoló pedofilt is, hogy bűn-e amit tesz, és ha ő azt mondja, hogy nem, akkor eresszük szabadon. Tudod, elhisszük becsszóra, bemondásra is neki. :)))
Komolyan hihetetlen az emberi ostobaság. :D
Akkor keresgess, mert nem találok adatot illetve valahol a yutube n hallottam, egy politikai választási beszélgetésben az okosok között. Akkor az MSZP sek nem okoskodtak.
Abban igazad van hogy az a tartalék és 300 milliárd, de nincs okom kételkedni mert a Fidesz mind a 2 előző keretet betartotta. Az MSZP mikor nem úszott?
De nem a Fideszre fogok szavazni, mert sajnos ez a Fidesz nem az a Fidesz és ez a helyzet nem az a helyzet. A Jobbik az egyetlen, hiteles, a magyarok érdekeit szem előtt tartó, kellőképp protekcionista, változtatni akaró, ha kell a világgal is dacoló, mindenre és tettre kész, elhivatott, nemzeti értékek mentén gondolkodó, a neoliberális értéktelenségeket elutasító, a globális multi érdekekkel szembemenő párt.
Ja, én keressek neked indoklást arra, amit te mondasz. Értem! :DDD LOL
Mondasz valamit, és nem tudod alátámasztani. Erre most támasszam én alá - neked. Mondd, hol élnek még hozzád hasonló emberek? Csak mert néha elmennék arrafelé nyaralni, hogy az egész nyaralásomat végigröhöghessem. :))
Te tényleg nagyon sötét vagy, már meg ne haragudj. :)
Hallottál valamit fél füllel egy olyan videómegosztón, ahova bárki bármit bárhonnan feltölthet, és hitelt adsz neki, csak mert egyezik az elveiddel. Gratulálok! Ez az igazi felelősséggel történő döntéshozatal! :DD
Szerencsétlen Magyarország! Miért ilyenek döntenek a Te jövődről??!!
Persze neked nincs okod kételkedni. Miért is lenne, hiszen a gyűlésen is megmondták, hogy a Fidesz jó volt meg szép volt?!
Mondd, ugye szerined a Mikulás is létezik még? :)
Én Jobbik szimpatizáns vagyok, de komolyan mondom, hogy pont a hozzád hasonlók azok, akik az ostobaságukkal simán lejáratják a Jobbikot. És még én is röhögök rajtad, pedig sírnom kellene, hogy Magyarországon még ennyi hiszékeny, nulla tudással rendelkező ember van.
Én választások során simán kötelezővé tennék legalább valami IQ tesztet, műveltségi tesztet, vagy valami hasonlót, és csak annak lenne érvényes a szavazata, aki elér egy minimumszinet. Komolyan hihetetlen, hogy te is dönthetsz az én sorsomról ilyen érvelési képességgel. Ennyi erővel a fővárosi állatkertbe is vihetnék választáskor az urnákat. Nagy különbség nem lenne akkkor sem.
Még pár ilyen hozzád hasonló Jobbikos itt a gyakorikérdéseken, és máris hithű MSZP-s leszek, komolyan mondom! :S
Még pár ilyen hozzád hasonló Jobbikos itt a gyakorikérdéseken, és máris hithű MSZP-s leszek, komolyan mondom! :S
Szóval nem azért nem keresek mert nem akarok, hanem mert nem találtam bár próbáltam.
Tv műsor volt valamikor a vállaszási év után, amikor már az osztogatáson túlvoltak és a hiányt tárgyalták.
Jöhetsz nyugodtan, szeretettel várlak. Én is szoktam mosolyogni.
Az hogy mennyire vagyok sötét, a yutube-on is lehet hiteles valami ha pld egy TV adás van rögzítve és a két vitapartner közül egyik sem tiltakozik. De nem kell hinned, csak ne sötétezz mert nehezen viselem.
Tudod én tag vagyok, de attól még nem fogok hazudozni sem a Fidesz sem az MSZO tekintetében mert nem vagyok politikus és a Jobbiknál ez nem is lesz remélem soha divat.
Tudnék sok rosszat mondani a Fideszre de sok jót is, és ha összegezni akarnám a működésüket akkor csak annyit mondanék hogy csinálhatták volna jobban is. Az IQ-m 134, a napokban mértem. [link]
A fenti oldalon. Mérd le te is.
A Fidesz 1998-2002 körülmények között egy elfogadható gazdaságpolitikát folytatott, aminek a lényege az anticiklikus, és a belső keresletre alapuló tevékenység volt.
Jól látta meg az irányokat, viszont nem kezdett szerkezeti átalakításokba.
Igaz hogy növelt adókat, mivel nem a versenyképességünk volt a legfontosabb hanem a növekedés és a pénz gyorsabb forgási sebessége a gazdaságba ezért nem volt rossz hatással.
Messze az eddigi legjobb fiskális és monetáris politikát folytatta, és ha nem tűnt volna fel azért nem osztogatott mert készült az Eu s részvételre és a minél hatékonyabb felhasználás tőkealap felhalmozására, illetve a fogadáshoz szükséges gazdaságstruktúra kialakítására.
Ami miatt viszont ma a Jobbikra szavazom, az egyszerű.
A Fidesz ma már nem az ami akkor volt, szemmel láthatóak az érdekcsoportjai, és az erős embereinek a támogatói oldalai is. Nem vagyok benne biztos hogy OV nak sikerül megvívni a harcát azzal az érdekcsoporttal akik az MSZP belső magját is a kezükben tartja.
Illetve az Eu s kötődéseik túl nagyok ahoz hogy nekifeszüljenek élből.
Azért „ élből” mert erre lesz a legjobb a Jobbik, és sajnos csak akkor dől el hogy a Fidesz mennyire is protekcionista és nemzeti ha erre sor kerül.
Engem sem a zsidók sem a cigók nem érdekelnek, illetve foglalkozni kell a kérdéssel, de nem mint az emberrel. Ha szerencsénk van akkor sok olyan esetet fogunk látni a külpolitikában mint a klasszikus jó zsaru – rossz zsaru eseteket. Ha nem, akkor a Fidesznek is vége.
De ami a Jobbikban a legjobban érdekel és a legjobbnak tartok a magyarok számára az ez.
Tisztán látom, hogy mit is szeretnének, és ehez az elhivatottságot is érzem a párt minden meghatározó egyéniségében. Ma már csak egy teljes társadalmi és gazdasági váltás segíthet az országunkon ebben mélyen hiszek, és erre ma csak a Jobbik képes.
Meghatározó erők leszünk, a parlamentbe és ez biztosíték arra hogy eddig soha nem látott módon lesz protezsálva minden magyar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!