Első 3-at ismerem, a többinek csak a dallamát tudom, bár az EU himnusz nem tudom miért fontos Magyarország számára.
2013. aug. 15. 08:21
12/17 Shai-Hulud válasza:
Talán mert EU tagok vagyunk? :-)
2013. aug. 15. 08:37
13/17 anonim válasza:
#12 Most még, de az EU max 10 éven belül össze fog omlani. Egyébként is szinte csak rosszat hozott nekünk az EU-tagság, és a jövőben sincs sok esély rá, h ez változni fog, már csak ezért sem éneklem a himnuszukat.
2013. aug. 15. 08:54
14/17 anonim válasza:
#13 Gondolom, a sok lovettát is rossznak tartod. Mert az ország sokkal több pénzt kapott az EU-tól, mint amennyit oda befizetett. És hát aztán egy kis civilizáltság is ráfért már a magyarkákra, amit onnan kaptak.
2013. aug. 15. 09:32
15/17 anonim válasza:
Ezt mutatja a statisztika, de az nincs benne, h a magyar gazdaságnak mekkora kerékkötő az uniós tagság. Pl. az idióta uniós szabályozások, a magyar vállalkozásokat megfojtó multik, az uniós államokkal való kereskedelem erőltetése, a külföldiek földhöz juttatása mind-mind károsak a magyar gazdaságra nézve, és emellett eltörpülnek az uniós támogatások.
2013. aug. 15. 09:36
16/17 anonim válasza:
Hát uberfasza, hogy adják a pénzt...
Nálunk Miskolcon most volt/van a villamosfelújítási projekt. Kaptak 33Milliárd forintot, amiből megbíztak külföldieket, hogy építsék meg a villamost, meg csinálják meg az egészet, pedig volt magyar pályázó is, de megtámadták a többiek mikor az ő tenderét fogadták el.
A magyar állam befizet egy nagy rakás pénzt, majd visszakap egy kicsivel többet, de nem költheti el úgy ahogy akarja...
2013. aug. 15. 09:37
17/17 anonim válasza:
Fontosnak tartom azoknak a nemzeti énekeknek az ismeretét amelyek himnuszi értékkel bírnak.
Én a következőket tudnám elénekelni:
1. Kölcsei Ferenc: Himnusz
2. Boldogasszony Anyánk: a Régi magyar himnuszokból, a katolikus magyarság néphimnusza
3. Vörösmarty Mihály: Szózat
4. Székely himnusz
Én ezeket tartom a legfontosabb nemzeti énekeknek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!