Fontosnak tartod, hogy ismerd Magyarország számára fontos himnuszokat? Melyiket tudnád elénekelni ezek közül, ha zene megy alatta?
Figyelt kérdés
1. magyar himnusz
2. EU himnusz
3. székely himnusz
4. egyéb (francia, angol, német, amerikai, orosz stb.)
2013. aug. 14. 21:10
2/17 anonim válasza:
1.Elsősorban a magyar himnuszt.
3.A székely himnuszt is ismerem.
4. A német himnuszt tudnám énekelni ,1-2x hallgattam a youtubeon , igen könnyű megjegyezni.
3/17 anonim válasza:
A magyar himnusz szomorkás, depresszív, az életkedvem is elmegy tőle. A székely tömény giccs, szégyellnivaló.
4/17 Shai-Hulud válasza:
Hát ismerni éppen mindegyiket ismerem, de énekelni csak akkor, ha mindenáron tömeget akarsz oszlatni...
Tüntetések ellen csak engem kell küldeni, odamegyek, elkezdek énekelni, és garantáltan mindenki sírva hazarohan.
5/17 Ozmium42 válasza:
Utolsó: abba az országba menjél lakni, amelyiknek tetszik a himnusza.
Az én válaszom 1. és 3. biztosan, 2. talán, még mindig az Örömóda gondolom, és azt tanultuk az iskolában régen.
7/17 anonim válasza:
1. sztem alap.
3. azt is tudom.
4. talán a francia magyarul menne.
8/17 anonim válasza:
Magyar himnuszt természetesen. Az EU himnusz az az Örömóda? Van abban szöveg? Székely himnuszt so-so, de nem árt a súgó. Egyéb? Néhányat felismerek, de azt is inkább a Forma-1 miatt. Az Internacionálé még talán többé-kevésbé menne.
9/17 anonim válasza:
1,2,3, angol,német,francia, bár elég hamis lenne az összes.
10/17 A kérdező kommentje:
2013. aug. 14. 22:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!