Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit lehet csinálni ha Győrben...

Mit lehet csinálni ha Győrben cigányok tépkedik nők ékszereit az utcán?

Figyelt kérdés

Itt vannak a környéken és féltem anyukámat.

[link]

2013. aug. 13. 14:05
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Ha akarod én néha kidobok az ablakon egy bombát, hogy megijedjenek.

De ehhez adnod kéne bombát..

Győri voltam és amúgy a válasz az, hogy semmit mert Borkai szarik a népre és semmi más nem érdekli csak saját maga érdekét nézi...

2013. aug. 13. 16:23
 12/20 anonim ***** válasza:
0%
Nem kell ékszereket hordani az utcán.
2013. aug. 13. 16:50
 13/20 anonim ***** válasza:
81%

12-es!

De, kéne..ha nem egy ilyen elbas_zott világban élnénk ahol a tisztességes szívja meg nem pedig a bűnöző..

2013. aug. 13. 16:52
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Dehogyis tépkedik cigányok, nincs is cigánybűnözés. Azok fehérek lesznek, csak benutókázták magukat :D

Viccet félre téve legközelebb szavazz a Jobbikra, de addig is vigyél valami önvédelmi eszközt magaddal, és ne félj használni. Ha betöröd a fejét akkor úgy járt, ne félj tőlük, és ha lehet az első próbálozásoddal intézd el őket és azzal ne foglalkozz hogy mi bajuk lesz, hidd el őket sem érdekli hogy veled mi lesz.

2013. aug. 13. 16:58
 15/20 anonim ***** válasza:

Itt a minta megfelelő módszerhez:

http://www.youtube.com/watch?v=vuKeUAavpnU

2013. aug. 13. 17:54
 16/20 anonim ***** válasza:
77%

"ha nem cigányok tépkednék a nők ékszereit, akkor nyugodt lennél?"

Ha nem cigányok lennének, hanem mondjuk magyarok, akkor sokkal nyugodtabb lennék, mert tudom, hogy a magyarok között csak elvétve fordulnak elő ilyen elvetemült gyökerek és nem általános jelenség közöttük.

Viszont mert a cigányok között ez teljesen általános és mondjuk ha van egy bizonyos szintű bűnözés jelenleg, amikor kb. 1 millió cigány él az országban, akkor lehet következtetni, hogy legalább 3-szor ekkora bűnözés lesz, ha 3 millióra nő a számuk. És nyugodj meg, lesznek 3 millióan a kedvenceid, ha valaki nem állítja meg a folyamatot.

2013. aug. 13. 21:06
 17/20 anonim ***** válasza:

Szerintem az volt a kérdés, hogy "Mit lehet csinálni ha Győrben cigányok tépkedik nők ékszereit az utcán?", erre pedig a legkézenfekvőbb válasz, hogy kerülni kell őket nagy ívben, és lehetőleg nem kell ékszert hordani az utcán.

Ha szétpolitizáljátok a kérdést, attól még nem lesz Győrben jobb a helyzet.

2013. aug. 13. 23:19
 18/20 anonim ***** válasza:
28%
Szilvás buktát mert azt szeretem.
2013. aug. 14. 12:41
 19/20 anonim ***** válasza:

Nem nagyon lehet ezekkel mit csinálni,ha csinálsz akkor meg téged visznek be a rend derék őrei..

Ahogy írta az előző,nem kell lógós ékszereket,élénk színű cuccokat,az arany,ezüst réz csak rátesz a dologra egy lapáttal

Ez mind szupernormális inger,és az állatoknál azonnal munkálkodni kezd az ösztön

Ha meg nem bírják rólad leszedni a táskát,azonnal rúg,vág,késel az állatja

Inkább vigye el könnyen és ne legyen bajod

2013. aug. 14. 17:26
 20/20 anonim ***** válasza:
Annyit tudsz tenni,hogy megmutatod ezt a cikket anyukádnak és megkéred,hogy ne nagyon hordjon észereket az utcán
2013. aug. 19. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!