Szerinted reálisan mikor fogják leváltani az Orbán-kormányt?
2014-ben szerintem még nem, esetleg utána. De ne írjuk le azért őket ilyen gyorsan, lehet hogy ők véletlenül tényleg csinálnának valamit a 8 évükkel és nem az ablakon akarják kiqrni mint az MSZP tette. Őszintén örülnék neki, ha tényleg jól sülne el ez a végén. Ha nem, akkor megint jön az MSZP, aztán kezdődik elölről. Sajnos az átlag szavazó memóriája nem tart 4 évnél tovább.
OFF: az meg tipikusan óriási nagy lükeség, hogy mi is, mint sok kelet-európai, nem pártra, hanem párt ellen szavazunk. Ennek mi értelme van? Ha tényleg nincs senki akire szavaznál, akkor menj és adj le egy érvénytelen szavazatot.
"Ha tényleg nincs senki akire szavaznál, akkor menj és adj le egy érvénytelen szavazatot."
És éppen ezzel segítene a legtöbbet annak, akit a háta közepére sem kíván (jelen esetben a Fidesznek)...
"Szerinted reálisan mikor fogják leváltani az Orbán-kormányt?"
Erről Sorosék döntenek, őket kell megkérdezni.
Ők már most tudják, mi lesz jövőre.
Nem az nyeri a választást, aki a legtöbb szavazatot kapja, hanem aki azokat számolja. ;)
2018-ban már biztosan leváltják, ha jövőre még nem is.
-Egyrészt már most is nagyon sokan változást szeretnének. Nem hiszem, hogy a következő 4-5 évben jelentősen javulni fog az ország helyzete, így nőni fog az ellenzékieket támogatók aránya.
-Magyarországon hagyományosan mindig az ellenzék nyeri a választásokat, csak most még gyengék, megosztottak, de lesz idejük kicsit összeszedni magukat. És az idő megszépíti az emlékeket a régi kormányokról.
-Orbán Viktor is öregszik, 8 év (és a régi 4) kormányzás után már nem valószínű, hogy még mindig vágyni fog a kormányfői posztra. Addigra már belefáradhat.
Nem vagyok Fidesz Fan de mi is a baj velük? -most őszintén...
Ja és ha az EU utálja őket az a legnagyobb bizonyítéka annak, hogy csinálnak valamit és méghozzá jól.
# 11:
Most komolyan megkérdezem, hogy mi a különbség az között, ha érvénytelenül adom le a szavazatot és az között, ha el sem megyek?
Beleszámít a részvételbe, ha elmegyek, de mondjuk egy férfi nemi szervet rajzolok rá?
"Szerintem nem fogjátok fel h 2/3-dal miket csináltak meg..."
Ha nem fognánk fel, nem akarnánk őket leváltani.
"Beleszámít a részvételbe, ha elmegyek, de mondjuk egy férfi nemi szervet rajzolok rá?"
Nem.
"Szerintem nem fogjátok fel h 2/3-dal miket csináltak meg..."
Ha nem fognánk fel, nem akarnánk őket leváltani."
Az válaszoló valószínűleg arra célzott, hogy bebetonozták magukat a fontos pozíciókba, így folyamatosan gáncsolgatni fogják azt a pártot, amelyik esetleg leváltja őket 2014-ben. De szerintem nem fogják őket leváltani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!