Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ti mit gondoltok erről a...

Ti mit gondoltok erről a cikkről: Magyarország a nácizmus kapujában?

Figyelt kérdés
[link] Html

2013. aug. 9. 14:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
64%
Azt gondolom róla, hogy valahonnan megint előmászott egy rakás elmebeteg ripacs, akik meg akarják nekünk magyarázni, hogy milyen jó az, amikor a bevándorlók megerőszakolják a barátnőnket és milyen csodálatos, amikor a cigányok lekéselnek szórakozásból.
2013. aug. 9. 16:25
 12/16 Dick Esmen ***** válasza:
100%
Népszava...
2013. aug. 9. 17:13
 13/16 anonim ***** válasza:

Elég hosszú a cikk, aminek a címe is már baromság, és népszava... Nem szeretném elolvasni, de szerintem baromság.

Ha a nácizmus kapujában állnánk, akkor nem csak egy elszigetelt esetben lett volna cigány gyilkosság. Ráadásul azt gondolom, hogy mivel ezek az emberek ebből élnek, kutya kötelességük a pánikkeltés.

2013. aug. 9. 17:41
 14/16 anonim ***** válasza:
Annyit szólok ehhez, hogyha ami most Magyarországon megy, az a Nyugat szerint nácizmus, akkor én biza náci vagyok!
2013. aug. 9. 18:58
 15/16 anonim ***** válasza:
szerintem csak unatkoznak
2013. aug. 9. 19:04
 16/16 rémuralom ***** válasza:

"Ha az antiszemitizmus nagy bűn, márpedig az, akkor embereket alaptalanul antiszemitizmussal vádolni legalább akkora bűn." /Csengey Dénes/

Persze, itt nem antiszemitizmusról van szó, hanem fasizmusról, de csak be kell helyettesíteni, és az idézet ugyanúgy érvényes marad. De hozhattam volna a farkaskiáltás példáját is. Annyit náciznak meg fasisztáznak, hogy az emberek egyre közömbösebbek lesznek ezek a "hívószavak" iránt, és ha egyszer esetleg tényleg közelegne a fasizmus veszélye, már rá sem hederítene senki a fasisztázókra.

2013. aug. 10. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!