Éhezők országából újabb retorikai fogásként már a szomjazók országával kampányol a baloldal?
Az éhezők országa sajnos, lassan egészen igaz lesz.
A szomjazók országa is helytálló. Nem a legnagyobb kánikulában kellett volna elzárni a vizet! Ez komoly járványt is okozhat.
Zárják el szeptemberben, amikor normális a hőmérséklet.
Pesten locsolják az utcákat, sok városban vizes kapukat állítanak fel, de embereknek nincs elég vizük.
Nem vagyok baloldali, de valahol igazuk van.
azert azt vedd alapul hogy a minimalber 73 ezer. Az atlag jovedelem amivel vakitanak hogy 150....az valojaban 120...mert mediánal kellene számolni... (átlaggal szamolva a gazdagok keresete felhuzza a csoroekat is egy elfogadhato szintre de attol azt az atlagot még a budos életbe sem fogjak megkeresni) Tehat a havi 73 at nezve nem annyira olcso a kaja...ha azt vesszuk alapul h rezsit is kell fizetni plane ha a an olyanbluxis mint a televizio....ja es ezt ugy hogy saját lakast vettunk nem alberletet....éhen talán nem halna de hogy kenyeret enne margarinl az tuti.
"Az éhezők országa sajnos, lassan egészen igaz lesz."
Ott, ahol dúsak a legelők, jó termők a földek és bővizűen a folyók, nehogy éhen dögölj már, mert itt szarok be.
"A szomjazók országa is helytálló. Nem a legnagyobb kánikulában kellett volna elzárni a vizet!"
Hol az anyáádba zárták el a vizet?
"Ez komoly járványt is okozhat."
Mi te szerencsétlen?
"Zárják el szeptemberben, amikor normális a hőmérséklet."
A hőmérséklet mindig normális, de te szerintem nem vagy az.
"Pesten locsolják az utcákat, sok városban vizes kapukat állítanak fel, de embereknek nincs elég vizük.
Nem vagyok baloldali, de valahol igazuk van."
Pihenj már le! Rettentő fáradt vagy!
"AZ éhezők országa teljesen helytálló."
Akkor viszont a lusták országa is. Mert ha valaki ilyen földeken nem rest termelni az elég nehezen tud éhezni.
"Tehat a havi 73 at nezve nem annyira olcso a kaja..."
Ha a kaját pénzért veszed, akkor dögölj is éhen! Mást nem érdemelsz!
"azert azt vedd alapul hogy a minimalber 73 ezer. Az atlag jovedelem amivel vakitanak hogy 150....az valojaban 120...mert mediánal kellene számolni... (átlaggal szamolva a gazdagok keresete felhuzza a csoroekat is egy elfogadhato szintre de attol azt az atlagot még a budos életbe sem fogjak megkeresni) Tehat a havi 73 at nezve nem annyira olcso a kaja...ha azt vesszuk alapul h rezsit is kell fizetni plane ha a an olyanbluxis mint a televizio....ja es ezt ugy hogy saját lakast vettunk nem alberletet....éhen talán nem halna de hogy kenyeret enne margarinl az tuti."
Hát havi 73-mat szerintem mi, egy 6 fős család nem költ kajára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!