Volt már itt olyanra példa, hogy valakit meg tudtatok győzni, esetleg valaki téged meggyőzött?
Én régebben a Jobbik-ra mondtam hogy ha megválasztják gazdasági káosz. Azután elolvastam a programjukat meg utána néztem a dolgoknak és rájöttem hogy hülye voltam.
Nem rasszisták csak a munkakerülő ingyenélő rabló bandát ítélik el.
Utánanéztem és az Eu tényleg kihasználja iszonyatosan Mo.-t. Ha kelet fele nyitnánk tényleg jobb lenne.
Amin meglepődtem az a gyarmatosítás volt amikor az egyik izraeli politikus azt mondta hogy felvásároljuk Mo.-ot.
Szóval én pozitívan csalódtam bennük. 2014-ben megy nekik az X
Régen én is Jobbik ellenes voltam.
De, nem a szimpatizánsok győztek meg, hanem elkezdtem utánuk kutakodni, olvastam róluk és rájöttem, hogy ejha ezek nem is olyan rosszak.
Persze, mint fiatal én is legalizálnám a mariskát:)
Nem is értek egyet velük ezzel a mariska ellenességgel.
De nekik adom a szavazatomat legközelebb.
Az valóban gond, hogy sokan csak a saját véleményüket képesek hangoztatni és a kérdések nagy része is csak egy vélemény leírás.
Így nem igazán lehet értelmes eszmecserét folytatni.
Eddig engem nem sok mindenről tudtak itt meggyőzni, de volt rá példa, ha ÉRTELMESEN és megfelelően indokolva tudta magát kifejezni valaki.
(Csak sajnos az oldal látogatóinak 99.9%-a képtelen erre.)
kedves kérdező!
nem igazán, mert nem ugyanarról beszélünk, és nem egyszinten
a balosok főleg a gazdasággal vannak elfoglalva, meghogy a fidesz diktatúrát csinál, meg kifosztja az országot, de erről nem tud se jobbikossal, se fideszessel beszélni, mert totál nincs róla véleményük
egy fideszes csak arról tud dumálni, hogy miket műveltek a szocik 2002-2010 között, meg szabadságharc a nyugat ellen, de ezek süket fülekre találnak mind a balos, mind a jobbikos oldalról
a jobbikos meg cigányozik, zsidózik, de se a balos, se a fideszes nem kíváncsi erre
szóval itt nincs igazi vita, mert nincs meg az a másikban, amit meg lehetne győzni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!