Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy lehet ennyire birka egy...

Hogy lehet ennyire birka egy társadalom, illetve a vezetése? Miért nézik ezt tétlenül?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=mYkQsW8b-64

Az ezt megelőző videó pedig azzal fejeződik be, hogy egy 88 éves idős asszonyt megerőszakoltak, megszurkáltak, megvertek, felvágták a combját majd baltát vágtak a gerincébe. Ezt megélni 88 évesen...És mondhat nekem bárki bármit, a tények és a statisztika önmagáért beszél, jóindulatú leszek és azt mondom, hogy a cigányság 95 %-a bűnözik, költözésre kényszeríti a szomszédait, és rettegésben tartja az embereket.

Félni kell, hogy éjszaka ránk töri az ajtót és 2000 Ft-ért beleállítja a baltát a fejünkbe, vagy hogy elvisz mindent, amit egy egész nyár munkájával termeltünk meg. Én nem öltözködök, nem viselkedem kihívóan, sőt a korosztályomhoz képest visszafogott vagyok, de többször előfordult, hogy "élvezzek a szádba te puccos k..*rva", vagy "megb/..szom a p-./nádat" hangzott el mellettem az úton sétálva. A nagypapámnak pedig a rákkal akarták kietetni a "rákos" belét, "te vén g..-ci", mert a járdáról nem ment le a földútra, amikor a cigányok jöttek vele szemben és elfoglalták az egész utat.

Akárkit hallok, az ország bármelyik részéről, mindenki hasonlókat tapasztalt.

És akkor képem szépen, ezek után, hogy egy lánynak, unokának azzal a lelki terrorral kell élnie, hogy az idős nagyanyját/anyját állatiasan megerőszakolták és szétkaszabolták, és családok rettegnek, kiszolgáltatottak, ezek után még nem közlik a híradókban azt pl, hogy:

[link]

hatvanan lincseltek meg egy vétlen sofőrt, mint a bennszülöttek, és ezt a hírt a 21. században, egy DEMOKRÁCIÁBAN zárolják!!!! Egyszerűen nem térek napirendre!

Hogy van képük azzal előállni, hogy rasszisták a magyarok, és nincs cigánybűnözés? Igenis, létezik erre a kisebbségre jellemző bűnözés, aki azt mondja hogy nem, az hazudik vagy vak! Nézzetek statisztikát!

Hogy lehet ezt eltűrni, hogy létezik az, hogy ezzel nem foglalkoznak?

Ennek a 88 éves néninek az esetét látva egyszerűen megrendültem, a szívem szakad meg, és hány ember lehet még így...Hová hanyatlik még az emberi lélek?

MIÉRT NEM TESZNEK SEMMIT????

2013. aug. 7. 04:05
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%

Kedves Kérdező!

A cigányokat, akik őket védik, nem azért védik, mintha őket szeretnék vagy fel akarnák őket zárkóztatni: hanem azért, mert a cigányokat akarják trójai falóként felhasználni a teljes nemzethalálra. Utána majd a cigányok is arra a sorsra fognak jutni ugyanazok által, mint mi.

Nemzetünk nem tud normálisan fejlődni (mint a többi nép), mert népünk egészét megnyomorították '45-ben: kiirtották népünk elitjét, vezetőségét, anyák ezreit erőszakolták meg, s minden szellemi értéktől folyamatosan megfosztottak minket.

De ez még nekik nem volt elég. Az első rendszer három nemzedéket kinevelt, amiben egy olyan kasztrendszert hozott létre, amit már csak a rendszerváltás tudott többszörösen überelni.

És még ez se volt elég. Ez a 80 év folyamatosan fenntartja a nemzet agyának átmosásának jogát az élet összes szellemi területén. Aki pedig ennek ellentmond, azt a gondolatrendőrség ellehetetleníti.

A nép lezüllesztésével pedig ellehetetlenítik a felvilágosító-munkát. Ugyanis - sajnos - millió propaganda kereszttüzében rengetegen önhibájukon kívül az igazat a hamistól nem tudják megkülönböztetni. És ez érthető is.

Vagy ami számukra ennél sokkal hatásosabb: belülről korhasszák ki az ellenzéket, hogy apró részletkérdésekben faljuk fel egymást.

Ez a három ok az, ami miatt a magyar nemzet nem tud összefogni. És hát van egy örök igazság is:

"Minden önmagában meghasonlott ország elbukik és ház házra omlik. (Lk. 11, 17)"

2013. aug. 7. 11:33
 12/18 anonim ***** válasza:

Nem az a kérdés, nyer-e a Jobbik. Hanem az, mit kezd vele. És főleg, milyen gyorsan fogja észrevenni lelkes híveinek még gondolkodó része, hogy ismét átverték. A #11 válasz tulajdonosa nem fogja észrevenni, mert ő nem a valóságból tájékozódik (ő maga mondja).

Az eredeti kérdés arról szólt, hogy van itt egy probléma, amit meg kéne oldani. Lelkes Jobbik hívők meg vannak győződve, hogy kedvencük megoldja. Nem oldja meg, és erre két oka lesz. Az egyszerűbb, hogy nem ért hozzá, és remény sincs a hozzáértés megszerzésére, mert ezt ők nem akarják. A bonyolultabb, hogy nincs eszköze hozzá. A szomorú, hogy ott keres, ahol nem eszköz, csak robbanószer van. És nem tudják a szerencsétlenek, hol a gyutacsa. Én attól nem félek, hogy tudatosan csinálnak hülyeséget, amitől lángba borulhat az ország, vagy teljesen elszigetelődik (értsd: gazdaságilag!). Én attól félek, hogy akaratlanul fognak elkövetni szarvas hibát. Magamat nem féltem, eddig is meg tudtam oldani a problémáimat.

2013. aug. 7. 11:50
 13/18 anonim ***** válasza:

Elismerem azt, kedves #12, hogy nem könnyű a Kasszandrák sorsa (Kossuthnak se volt az), de azt hozzátenném, hogy a monológom mondanivalóját nem szobatudósként mondtam, hanem olyanként, aki napi szinten látja az emberek napi acsarkodásait mind a neten, mind azon kívül. Ezt szerintem mindenki beismerheti.

Amit pedig a történelmet illetően írtam, azt pedig úgy csináltam, ahogyan egy józan paraszt csinálja: összehasonlítja a két korszakból levő eredeti könyveket, írásokat, ill. személyes vagy abban a korban élők tapasztalatait, utána pedig logikai következtetés. Ennél jobb módszert a modern világ se nyújtott.

És miért lett igaza Kossuthnak? Mert ő a belbecset is nézte, nem csak a külszínt, amit itt sokan realitásnak fognak fel. Sapienti sat.

2013. aug. 7. 12:21
 14/18 A kérdező kommentje:

"Tudod, ha jégeső esik, és nagyon fáj tőle a fejed, nem az a módszer, hogy visszadobáljuk a jeget."

Valóban, igazad van. Jégágyúval kell szétrobbantani az összes kemény, ütő, fájdalmas jéggolyóbist.

A másik meg az, hogy látom le lettek pontozva csúnyán azok, akik teljesen reálisan felvázolták a helyzetet. A sok lehúzó nethuszárnak üzenem, hogy vállalják fel magukat, és sorakoztassák fel ellenérveiket.

Nem rendelkezem jogi, közgazdasági, sem semmilyen elit végzettséggel, sőt még fiatal is vagyok, de miért van az, hogy az első józan paraszti ész diktálta gondolatom ezzel kapcsolatban az volt, hogy a videóban szereplőhöz hasonló összes településre miért nem rendelnek ki utcánként 5 rendőrt, akik minden éjjel felvigyáznák a rendet? Akit pedig lopáson/betörésen érnek, azt előállítják, és olyan kényszermunkára fogják (ehhez a törvények módosítása szükséges), hogy attól koldul az illető.

Aki 80 meg a halál közt erőszakol és gyilkol meg asszonyokat, az miért nem dolgozhat szakadásig napi 12 órában? Könyörgöm...

2013. aug. 7. 12:59
 15/18 A kérdező kommentje:
A halálbüntetést meg azért nem emlegetem, mert a kemény munka jóval erősebb visszatartó erő a cigánynak.
2013. aug. 7. 13:01
 16/18 anonim ***** válasza:

Igazad van, kérdező. A cigányokat azért nem lehet normálisan felelősségre vonni, mert a kormány nem akarja. Vagy azért, mert fél az EU-tól, vagy azért, mert a cigányok szavaznak rájuk, vagy bizonyos csoportok tetszését akarják, vagy érdekük, hogy ők legyenek fölényben stb. stb.

Ha meg megoldást akarunk, akkor pedig azt fogják mondani, hogy a kormánynak ilyen döntést nem szabad meghoznia, mert ítélkeznie csak a """független""" bíróságnak szabad (mert papíron ugye szét van választva).

És arról nem is beszélek a náci kártyáról, ami pedig a leghatásosabb ellenfegyverük.

2013. aug. 7. 13:13
 17/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a megértésedet.

Komolyan mondom, az illetékes törvényhozókat szembesíteném a helyzettel.

Igazad van, biztosan körbe magyaráznák a helyzetet, de Kálmán Olga stílusban (minden tiszteletem a Hölgyé) megkérdezném tőlük, hogy bűnöznek a cigányok tömegesen a falubeliek/szomszédok/utcabeliek ellen? Támadnak kegyetlenül? Horrorfilmbe illő módon gyilkolnak? IGEN vagy NEM?

Ha IGEN, akkor bármilyen eszmére hivatkozva is homokba lehet dugni a fejünket és lapítani mint az a bizonyos a gazban?

Ha IGEN, akkor én többet nem kérek ebből az országból (részben ezek a dolgok miatt, a többit már ne is firtassuk). Amint végzek a sulival elmegyek innen.

2013. aug. 7. 14:20
 18/18 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem vagyok rasszista, a füstösökkel kapcsolatban én nagy költőnkkel értek teljes mértékben egyet:

Vörösmarty Mihály:

EGY BARNA CSUFOLÓDÓ TRÉFÁSRA

A Barnaság nem igen nagy dísz ugyan,

De mégis türhető.

A gyáva tréfa még inkább nem az,

S ez már nem türhető.

Börzsöny, 1822

Az pedig egyenesen elkeserítő,hogy a versben szereplő "tréfa" szót ma már ezekre a szavakra is

lehet cserélgetni:

élősködés, hazudozás, rongálás, csendháborítás, zaklatás, lopás, rablás, erőszak, gyilkosság, kéjgyilkosság stb.

Ja, meg tisztában vagyok a realitásokkal, a tényekkel a cigányokkal kapcsolatban, bőrszínüktől, etnikumuktól teljesen elvonatkoztatva.

2013. aug. 21. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!