Az öregeket nem kellene megfosztani a szavazás jogától?
Az ország nem érdekli a legtöbbet, arra szavaznak, aki a legszebben mosolyog rajuk. Ez nem épp az ország haladását szolgálja.
Kapjak meg a nyugdíjukat stb és éljenek boldogan de szavazniuk nem kellene.
Akkor sincs ahhoz jogod-jogotok,ami a kérdésben szerepel.
Nagy ott a gond,hogy eldöntitek ki és hány évesen szavazhatna.Továbbá az is gond,hogy pont ti akarjátok eldönteni páran,hogy kit vonnátok ki a szavazás alól.Ehhez nektek semmi jogotok nincsen.Megtehetnéd ezt,ha ez az ország valami banán köztársaság (Királyság) lenne és te lennél a vezér,de erről gyorsan tegyél le,mert örök álom marad.Több normálisabb szavazó van a nyuggerek között is,mint amennyit te és ti gondoltok néhányan.Azok már sok mindent láttak és sok mindent megéltek.Többet,mint te és ti.
(Egyébként mielőtt megkapnám a balf_sz sárdobálást pár embertől,hogy öreg vagyok,csak közlöm,hogy 26 éves fiatal ember vagyok.)
annyit hozzáböfögnék hogy szerintem a hozzászólók döntő többsége a nagyszülein kívül(akikkel elfogult) nem ismeri a tipikus öregeket.
ez a bölcs öreg dolog egy kamu.egy ember öregkorára igenis visszafejlődik.
én jópár tipikus öreget ismerek, ismertem egyik jellemző meglátásuk az volt hogy Brinkmann prof meg a többi szereplő a Klinikákból milyen jól beszélnek magyarul a tévében annak ellenére hogy igazából németek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!