Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orosz levéltári adatok szerint...

Orosz levéltári adatok szerint Hruscsov 1958-ban felajánlotta Kádárnak hogy kivonulnak az országból, de ő ezt elutasította. (? )

Figyelt kérdés

Ha ezt az ajánlatot elfogadta volna,akkor szerintetek hogyan alakult volna az ország jövője.

Lehet hogy már a 60-as években csatlakoztunk volna az EU-hoz.

Jobb lenne most az életszínvonalunk?

2013. aug. 6. 09:03
 1/8 anonim ***** válasza:
71%
Mutass erre egy forrást, mert érdekelhet sokakat.
2013. aug. 6. 09:08
 2/8 A kérdező kommentje:

A netről letöltöttem "Magyarország története" című 48 részes történelmi sorozatát (ami az M1-en volt) és abban volt benne.

Valahol a neten utána keresek.

2013. aug. 6. 09:12
 3/8 anonim ***** válasza:
10%
Hát ez érdekes, Hruscsov elvtársról nem az a kép alakult ki, hogy egy áldott jó tündér, aki ilyeneket felajánl.. Hogy mi lenne, azt csak találgathatjuk. Kádárról viszont minden aljasságot el tudunk képzelni, ezt is, ha így volt. Akkoriban töltötték be a kis forradalmár suhanc kölykök a 18-at és Kádárék- születésnapi ajándékként - kivégezték őket.
2013. aug. 6. 09:29
 4/8 A kérdező kommentje:

blog.xfree.hu/myblog.tvn?n=zgfumag&pid=17384&blog_cim=17%20%E9ve%20mentek%20el%20az%20oroszok%20-

premier.mtv.hu/Hirek/2010/10/20/11/Akiknek_egyaltalan_nem_tetszett_a_szovjet_csapatok_kivonulasa.aspx

2013. aug. 6. 09:35
 5/8 A kérdező kommentje:

Ez két külön honlapcím.

Meg akartam keresni a videókban,de most nem találom.

Majd este utánakeresek,de ott lesz valahol.

2013. aug. 6. 09:37
 6/8 anonim ***** válasza:

Kamu. Főleg nem 1958-ban két évvel 56 után.

Amire hivatkozol, az gyakorlatilag egy bulvár- történelmi műsor, nemm pedig egy bizonyító erejű dokumentum.

"Lehet hogy már a 60-as években csatlakoztunk volna az EU-hoz. "

Ez meg egyenes hülyeség mert még nem is volt Eu, sőt még az elődje is csak minimális szinten volt.

Amúgy mennyi idős vagy?

2013. aug. 6. 09:56
 7/8 A kérdező kommentje:

20 éves vagyok.

Egyébként én el tudom képzelni hogy tényleg igaz ez a történet.

Sok olyan dolog van amit mi nem is tudunk pontosan. (Szovjetek kapcsán sem)

Pl:Sztálin halálát méreg okozta.

2013. aug. 6. 10:03
 8/8 Komplikato ***** válasza:

Valószínűleg kamu kitalált dolog és nem tény.

Az is valószínű, hogy semmivel sem lett volna más a történelmünk. Vagy nagyon hasonló lett volna.

2013. aug. 6. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!