A jobbik ifjúsági tagozatába hány éves kortól lehet jelentkezni?
Figyelt kérdés
2013. aug. 5. 08:48
2/15 A kérdező kommentje:
Sok célom van az életemben, egyik hogy tegyek valamit az országért (én hiszek a jobbikban). És amint lehet, területi jobbikos képviselő szeretnék lenni.
2013. aug. 5. 08:56
5/15 A kérdező kommentje:
Mert az elveimmel az egyezik. Egyébként van a családomban Fideszes aktivista is. Én nem utálok senkit nehogy félreértsetek!
2013. aug. 5. 09:17
6/15 anonim válasza:
Elhiszem, hogy nem utálsz senkit. De ezzel az elveddel hogyan egyezteted össze szándékodat? Vagy úgy gondolod, majd azt is megtanulod, amikor majd menni kell demonstrálni mindenféle kisebbség ellen?
7/15 anonim válasza:
A Jobbik IT ritkán demonstrál.
Ők inkább programokat szerveznek, egyéb módon segítik a párt munkáját.
Azért demonstráltak anno, hogy legyen nagyobb a rendőri jelenlét mert valahol magas a cigánybűnözés.
Például Ózdon, elég fertő város az már.
9/15 A kérdező kommentje:
14, de már 2010 előtt vártam, hogy 14 legyek, szóval ez nem ilyen "na most kitalálok valamit hogy ne unatkozzak!".
2013. aug. 5. 11:20
10/15 anonim válasza:
Én is 14 vagyok, szerintem a Jobbik oldalán fent van de lehet, hogy van az IT-nek is oldala nem tudom de ott egészen biztos fent van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!