Hol lehet bértollnoknak jelentkezni a GYK politika kategóriájához?
Figyelt kérdés
Folyamatosan olvashatóak megjegyzések az állítólagos bértollnokokról. Jól lehet vele keresni ? Én tudok érveket felhozni bármi mellett és ellene is. Jó pénzért akár saját magammal is vitatkozom.2013. ápr. 23. 21:27
1/11 ConnectCare válasza:
Akkor inkább ajánlom a politikai vagy a jogi pályát :) Nagyobb a respect, jobb a fizu és a monitor nem rontja a szemed :)
2/11 anonim válasza:
Bértroll nincs , ez csak egy internetes szó.
Minden fórumon használják.
3/11 anonim válasza:
Szerintem pedig van.
Mert egyébként hogy lenne ennyi Bajnai-s kérdés?
4/11 Shai-Hulud válasza:
Nem tudom, de ha sikerül, az én tollamat bérbe veheted. :-)
5/11 anonim válasza:
Ez jó kérdés, hogy némelyek kapnak-e pénzt a hülyeségeikért, vagy csak "unalmból" szemetelnek. :) (Nem csak gyökérkérdésekre értve.)
6/11 anonim válasza:
bajnai ex-szdsz szavazó tábora trollkodik itt
7/11 Shai-Hulud válasza:
Látom, sokan még nem jártak arra. :-)
Ugyanott lehet jelentkezni, ahol az eszet is osztogatják.
8/11 anonim válasza:
Megnyugodhatsz.
A legtöbb "szerinted bértollnoknak" még akkor is ugyanaz lenne a véleménye, ha neki kellene fizetnie érte.
9/11 anonim válasza:
Orbán Facebook oldala tele van bérencekkel, sokan még a nevüket sem vállalják fel.
Mondok példákat: Ssy Si, Dejó Julika, Nyiri Katalin, Kenéz Endre Zoltán, Szabó Anna, Koppány Attila, Bihari Hunor, Puskás Irén.
Ha akarjátok a seggnyalás netovábbját látni, akkor ezeket a neveket keressétek Orbán FB-profilján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!