Jobbikról mért ilyen a vélemény?
Kérlek olvassátok el utána irjatok véleményt.
Sokszor hallom milyen szélsőséges, hazafias ( bár ebben nem tudom mi a baj..),ugyse nyernek, vagy éppen nem értenek a kormányzáshoz.
1. Mért baj ha még kezdők a kormányzás terén? Orbán hogy kezdte anno? Többiek hogy kezdték anno? A jobbikosok is ugyan úgy értenek hozzá csak még fiatalok.
2.Mért baj ha túlságosan szélsőséges? Mi rosszat tennének itt akármelyik kisebbséggel? Maximum megnevelnék őket ami nem ártana a közbiztonságot nézve..
3.Miért baj hogy túlzottan hazafias? Ők legalább NEM fogják eladni az országot!Ők saját érdekből NEM csinálnak semmit ami a Magyar emberekre nézve rossz lenne, vagy az országra nézve.Ők NEM hódolnak be semmi cionista kérésre pénzért.. Ők úgy segítenek másokon hogy a média az ilyen cselekedeteiket SOSE mutatja.
4.A jobbik esélyei most még nem de 2018-ba igen csak nagy lessz. De akkor is mért kell lenézni? Attól még hogy rtl club, tv2 stb sose mutatja csak lejáratja sokkal erősebb mint bármelyik párt itt. A jobbik önerőből építette ezt fel és róluk sose szól semmi jó a médiában. Mégis egyre és egyre erősebb lesz..
Szóval szerintem inkább legyen ilyen kormányunk aki még gyakorol és segít az embereken mint egy akármilyen másik párt akik pénzért a lelküket eladnák, de előbb az országot... Vagy éppen a cionista hatalom nyomására engedelmeskedjen, mindenben egyetérsen mindenkivel de a Magyar néppel sose... Inkább a JOBBIK legyen a kormány mint más párt...
Értem én, hogy rossz a média visszhang a Jobbikról, meg hogy Erős Antónia és Szellő István maga a megtestesült sátán, akik azért mennek be minden nap dolgozni, hogy az agymosott droidokba beprogramozzák, hogy a Jobbik egy neonáci párt, pedig valójában nagyon aranyos és kedves politikusok akik szeretik a gyerekeket.
Csakhogy a valóság az, hogy mindenki olyan képet alakít ki magáról, amilyen valójában. Nem kevés ember dologzik éjt-nappallá téve a háttérben a sajtó kapcsolatokon. Egy párt nem teheti meg azt, hogy az összes médiát lehülyézi, a sajátját (kurucinfó) meg Istenkirálynak állítja ki. Oké, ezt valójában a többiek is megcsinálják, csak nem ennyire szélsőségesen. Hogy akar a Jobbik magáról jobb összképet kialakítani, ha legtöbb médiával nem is hajlandó szóbaállni? Nem a média utálta meg a Jobbikot, hanem a Jobbik utálta meg a médiát, egyszerűen durcás kisgyerek módjára aki rosszat merészel írni róla azzal nem áll szóba. Nem akarom a többi pártot dícsérni, de ők legalább elviselik a kritikát.
"Nem a média utálta meg a Jobbikot, hanem a Jobbik utálta meg a médiát, egyszerűen durcás kisgyerek módjára aki rosszat merészel írni róla azzal nem áll szóba."
Nem azzal nem áll szóba, aki rosszat ír róla, hanem aki hazugságot.
Már én is voltam tagja a Magyar Gárdának és tiszteletbeli tagja a Jobbiknak, de fél év után már meguntam az egészet, és bejelentettem, hogy távozok.
Volt, hogy egy hónapban több programot ígértek, hogy lesz és megyünk, végül semmi nem lett anyagi gondok és ember hiány miatt.
Sokan ígérték, hogy jönnek gyűlésre, vagy egyéb programokra, de egyszer sem jöttek sehova.
De kérdem én, akkor hol van a Gárdában és a Jobbikban az összetartozás, összefogás?
Megmondom őszintén, SEHOL!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!