Ha bomberben vagyok, és punkos ( exploited, oi, stb ) felvarrók vannak rajra, akkor a turbonagynáci magyarok megvernének?
hagyom a süket dumát,csak szerintem egy fehér emberre aki mellesleg magyar,nem kéne megverni azért mert punk,illetve punk zenét hallgat!
összekéne fogni ,a legnagyobb baj ellen szembeszállni,és ha ezt valaha sikerül megoldani,akkor majd talán később basztassuk egymást xD
OI!
Ezek mindenkit megvernek, aki nem tetszik nekik.
Én anarchista vagyok, már szimplán a piros bakancsfűző miatt is meg akarnak verni. De tulajdonképpen nem érdekel, miattuk nem fogom magam feladni, és ahhoz képest, hogy 160 centi és 50 kiló vagyok, eddig mindig meg tudtam védeni magam. Milyen érdekes. :D:D:D
ma 17:28!
17:18-as vagyok. A rasszizmus és az anarchizmus baromira nem fér meg egymás mellett. Te sem tudod, mit képviselsz ezek szerint...
Hát igaza van az előző hozzászólónak.Az NS felfogás és a Punk életmód igencsak üti egymást.
Láttál te már bedrogozott,a saját kannásboros hányásában fetrengő Skinheadet?
Én nem,viszont ilyen Punkot már annál többet.
Egyébként nem feltétlenül kell Punknak lenni csupán azért mert szereted az Oi zenét.
Lehetsz szimpla oi skinhead is.
majd ha valaki megvert téged, mert punk vagy, akkor ugass... és kivételt képez az az eset, ha cigányok vernek meg, mert az nem ránk, "turbonagynáci" magyarokra tartozik...
nem értem amugy ezt a baromságot...miért kéne megverni valakit, csak mert ilyen vagy olyan a kinézete? ne a tv-ből informálódj már kölyök, hanem nézz utána annak, mit is ítélsz el...a cigényokat meg a zsidókat se veri meg senki, egyszerűen annyit akarunk elérni, hogy ne a mi adónkból éljenek, és már ha mégis megteszik, ne piát vegyenek belőle, meg azt, hogy ne lopjanak, és ne vásároljanak fel minket... nem tudom a punkoknak ehhez mi közük van? egyedül annak van itt félnivalója, aki nem tartja be az együttélés íratlan szabályait, és a leírott törvényeket... de ők sem megverve lesznek, hanem bíróság előtt elítélve...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!