Miért szavazhatnak a külföldön élő magyarok?
"Miért szavazhatnak a külföldön élő magyarok?"
Igazából csak azért mert min.90%-uk a Fideszre fog szavazni. Minden más csak ideológia.
"#7 Mi is rühelljük a te fajtád..amelyik ettől függetlenül még átjár vásárolni,a román kenyeret beveszi a gyomruk. "
Dehogy eszem én román kenyeret! Be nem teszem a lábam abba az országba!
Én sem értem miért szavazhatnak ide. Aki viszont magyar állampolgár és külföldön dolgozik/él az igenis hadd szavazhasson. Ok:
Egyrészt mert azért ment külföldre, mert itt szar/ nincs munka, stb. Nagyon sokan nem önszántukból mentek el, hanem mert itt nem kaptak állást.
Másik ok: ha szavaznak, és jobb lesz itt, lehet hogy visszajönnek, nagy tapasztalattal, amit itthon kamatoztatnak.
Harmadrészt meg a családjuk itt él, barátaik itt élnek, van ami ide kösse őket. Nyugdíjasként is lehet hogy majd visszajönnek, és a német nyugdíjat ha itthon költik el, az miért rossz?
"Én sem szavazok romániai szavazáson,ők se a mieinket."
miért, tán román vagy? magyarként miért szavaznál ott? ők viszont magyar nemzetiségűek.
Szükség van a külhoni magyarok képviseletére a magyar parlamentben is!!!!
100 éve lemondtunk kényszerből 4 millió magyarról, 90év elteltével van lehetőség, hogy 2 milliónak hallassuk a hangját és segítsünk nekik a megmaradásban.
Milyen érdekes, hogy még nem írt ide egyetlen hőbörgő szupermagyar sem, hogy mi biztos azért nem akarjuk, hogy a határon túliak szavazzanak, mert annyira gyűlöljük őket és különben is románnak, szlováknak meg honnan tudjam én, hogy minek tekintjük őket. :D
Mielőtt még megtörténne a dolog és jönnének a határon túli nagy sértődések meg a durcáskodások, leírom előre: az anyaországi magyaroknak nem azzal van bajuk, kedves határon túliak, hogy titeket nem tekintenek magyarnak és jó embernek, egész egyszerűen arról van szó, hogy nem akarjuk a Fidesz győzelmet. Mert gondolom a határon túliak 80%-a a Fideszre szavaz, az meg elég nagy arány és nem jó.
Szóval nem kell magatokra vennetek a dolgot, ahogy minden baromságot szoktatok, nem veletek van a baj.
"Miért szavazhatnak a külföldön élő magyarok?"
Hogy a jelenlegi kormányzat több szavazatot kapjon. Már évek óta folyik a határontúli magyarok"megdolgozása" ezügyben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!