Orbán Viktor ( miniszterelnök) roma származású?
De könyörgöm! Nem mindegy, hogy a jelenlegi miniszterelnökünkben, és őseiben milyen fér folyik???
Az a lényeg, hogy amit tesz, ahogyan az országot vezeti, az jó-e nekünk, hasznos-e nekünk, célravezető-e, stb. stb.
Teljesen mindegy, hogy tiszta magyar, vagy tiszta roma, vagy csak félig, vagy akár hottentotta, személy szerint nekem most nagyon tetszik, attól függetlenül, hogy kb. 10 évvel ezelőtt a tv-ben a papáját úgy mutatták, mint aki "tősgyökeres roma". Ez engem személy szerint akkor sem zavart, most sem zavar, és amíg arra viszi az országot, hogy mielőbb talpra tudjunk állni, mielőbb kikerüljünk a nyugat kizsákmányoló hatása alól, stb. stb. addig lehet ő akár 500 évre visszamenőleg is roma, nekem megfelel.
# 10:
Igazad van. Tényleg nem cigány. Inkább nézem zsidónak a kedves apukát.
Egyébként #22-nek van igaza. Lesz*rom a származását, ha jól végzi a dolgát.
Lényegtelen.,
Azt kéne tudni hogy milyen fajta mert a muzsikus roma az szelíd, a oláh az a legrosszabb, közte átmenet
köszi a válaszokat
csak érdekelt hogy szerintetek az e. ennyi
27-es linkjénél az egyik komment:
"#33 Chopper 2012-12-26 19:59
Nehezen hiszem, hogy Orbán nagyapjának szomszédja kompetens lenne eldönteni, kinek mennyi cigányvér folyik az ereiben...
Azzal kezdem, hogy NEM VAGYOK RASSZISTA, azt vallom, hogy minden ember egyenlő, senki sem különb (és nem kevesebb) a másiknál!...
VISZONT azt muszáj leírnom, hogy elég sokat foglalkoztam antropológiával , Orbán Viktornál letagadhatatlan külső jegyei vannak annak, hogy nagyrészben cigány származású (szakember első pillantásra látja a jeleket)...
Láttam családi fotókat az apai nagyapáról : ő külsőleg nem visel cigány jegyeket. Viszont O.Viktor öccsei (O.Győző és O.Áron) ugyanúgy viselik a cigány származás külső jegyeit, mint Viktor, tehát valószínűleg anyai ágon volt(ak) cigány származású felmenők...
Természetesen ettől még O.Viktor lehetne becsületes, dolgos, jószándékú ember.."
Orbánt örökbefogadták a szomszéd roma családből feketén....:xD
Csak vicceltem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!