Orbán Viktor ( miniszterelnök) roma származású?
7-es vagyok!
A papát a tv-ben a saját szememmel láttam, azok alapján mondom, hogy a papa egész biztosan roma! Még akkor is, ha teljesen 0-ra pontoztok le!
Akkor viszont valami oltári nagy átverés van, mert ami képet én láttam kb. 2004-ben, egyik emberre sem hasonlított azok közül, amiket most felraktatok. Az az ember, akit én láttam: az orra olyan karvaly-szerűen lefelé görbült, a haja kb. mint Einstein-frizurája és hasonlóan gondozatlan volt. Szóval az a tipikus cigány.
Hogy akkor ki volt az az ember, vagy most ezeken a képeken ki van? Ki tudja, mi az igazság? A média sem szentírás!
"16:55: itt a papa, az ősz hajú:
Ez neked roma? Akkor én ausztrál bennszülött vagyok."
Ez már bocs de nem azért ősz hajú mert árja német, hanem mert idős. :D
"Ez neked roma? Akkor én ausztrál bennszülött vagyok."
Szerintem érd be az ostoba jelzővel, nem kell itt már mindjárt ausztrál bennszülöttet követelned. :)
"Érdekes, belém miért nem került?"
Azt te csak hiszed, hogy nem került. Kétlem, hogy 500 éves levezetett családfával rendelkeznél.
"Még a háttérben a putri vakolatlan málladozó téglafala is jól kivehető."
Hát akkor olyan 40 éve több cigány volt, mint most. Ha a nagyszüleid nem ilyesmiben éltek, akkor kérdezd meg őket "A Párt"-hoz való viszonyukról.
"Ez már bocs de nem azért ősz hajú mert árja német, hanem mert idős. :D"
Ha nem cigány valaki, akkor már egyből árja? Csak e kettőt ismered? Mellesleg láttál már teljesn ősz cigányt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!