Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » 2010ben miért nem volt választ...

2010ben miért nem volt választási vita?

Figyelt kérdés
Ugye az elég gyenge indok az volt, hogy az MSZP nem vitatkozik fasisztákkal, ez azért elég gyenge, mert az utóbbi 3 évben kb minden mszp-s képviselő vitatkozott velük a parlamentben. Valójában miért nem volt? Az MSZP beijedt mivel 8 éven át csak megszorításdömping volt semmi eredménnyel?

2013. júl. 29. 10:32
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

kedves kérdező!

rosszul emlékszel, pontosan a fidesz volt az aki semmilyen vitára nem volt hajlandó

2013. júl. 29. 15:08
 22/26 anonim ***** válasza:

" Amióta Orbán lebögött a TV-vitában, nem hajlandó senkivel sem vitázni. A Jobbikkal pedig senki nem akar."

Ezt igazából nem csodálom, hisz mind alul maradna. De ez egyedül az ő szégyenük.

2013. júl. 29. 15:14
 23/26 anonim ***** válasza:

"Angela Merkel kész öregasszony,mégis meg-majd újraválasztották.Ami nem csoda hiszen egy nyugdíjasnak szimpatikusabb egy öreg jelölt mint egy fiatal."

Én fiatal vagyok de nekem is szimpatikusabb. Mi a rákot akar valaki 40 éves kora előtt egy kormányban?

2013. júl. 29. 15:16
 24/26 anonim ***** válasza:
Semmi értelme nem lett volna, a szocik nagyon lejáratták a bohóccal magukat, a másik meg értelme sincs mivel a sok zombit úgysem tudná egyik-másik a vélt, valós igazáról hanem csak a kedvenc pártjának a szavait inná, hogy "hú de jól megaszondta".
2013. júl. 29. 15:41
 25/26 Dick Esmen ***** válasza:
Mert Orbán nem mert kiállni.
2013. júl. 29. 16:57
 26/26 anonim ***** válasza:

Bocs szántóvető, a 17. válaszolónak szántam a szavaimat. Én a 19. voltam.

Szerintetek, ha Orbi kiáll Fletóval kisebb a vereség?

2013. júl. 29. 22:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!