2010ben miért nem volt választási vita?
Figyelt kérdés
Ugye az elég gyenge indok az volt, hogy az MSZP nem vitatkozik fasisztákkal, ez azért elég gyenge, mert az utóbbi 3 évben kb minden mszp-s képviselő vitatkozott velük a parlamentben. Valójában miért nem volt? Az MSZP beijedt mivel 8 éven át csak megszorításdömping volt semmi eredménnyel?2013. júl. 29. 10:32
21/26 anonim válasza:
kedves kérdező!
rosszul emlékszel, pontosan a fidesz volt az aki semmilyen vitára nem volt hajlandó
22/26 anonim válasza:
" Amióta Orbán lebögött a TV-vitában, nem hajlandó senkivel sem vitázni. A Jobbikkal pedig senki nem akar."
Ezt igazából nem csodálom, hisz mind alul maradna. De ez egyedül az ő szégyenük.
23/26 anonim válasza:
"Angela Merkel kész öregasszony,mégis meg-majd újraválasztották.Ami nem csoda hiszen egy nyugdíjasnak szimpatikusabb egy öreg jelölt mint egy fiatal."
Én fiatal vagyok de nekem is szimpatikusabb. Mi a rákot akar valaki 40 éves kora előtt egy kormányban?
24/26 anonim válasza:
Semmi értelme nem lett volna, a szocik nagyon lejáratták a bohóccal magukat, a másik meg értelme sincs mivel a sok zombit úgysem tudná egyik-másik a vélt, valós igazáról hanem csak a kedvenc pártjának a szavait inná, hogy "hú de jól megaszondta".
25/26 Dick Esmen válasza:
Mert Orbán nem mert kiállni.
26/26 anonim válasza:
Bocs szántóvető, a 17. válaszolónak szántam a szavaimat. Én a 19. voltam.
Szerintetek, ha Orbi kiáll Fletóval kisebb a vereség?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!