Miért nem tesz valamit a kormány a cigánybűnözés ellen?
"Cigány származású bűnözők vannak, de közel sem mindegyikük az! "
Ne hazudjál!
Mindegyik cigány bűnözik! Ki súlyosabb, ki enyhébb cselekményeket követ el, de egytől egyik mind bűnöz!
"Mindegyik cigány bűnözik! Ki súlyosabb, ki enyhébb cselekményeket követ el, de egytől egyik mind bűnöz!"
Ismered mindegyik cigányt hogy ezt így ki mered jelenteni? Pedig nem mindegyikük bűnöző, közel sem! A hozzád hasonló emberek csak a bőr szín alapján ítélkeznek!
Nem mondom, hogy minden cigány szent, mert ez nem igaz, nagyon sokuk valóban bűnöző, de van egy dolgozó réteg is, csak azt ti rasszisták nem akarjátok meglátni!
Példák a cigány-bűnözés operatív felderítésére:
http://www.youtube.com/watch?v=dKthMcO34U8
Ez egy régi, szocializmusban készült bm oktatófilm. (Azok a fránya náci fasiszta rasszista huligánok!!!!)
Ha cigány vajda is beismeri, hogy VAN cigány bűnözés, akkor miről beszélnek azok akik szerint nincsen?
http://www.youtube.com/watch?v=tzm0ihIGEqU
Senki se mondja azt, hogy minden cigány bűnöző, de 80-90%-a biztosan bűnözésből él és nem pedig munkával keresi meg a pénzért.
De a kérdésre válaszolva én is csak azt a választ tudom adni, amit már leírtak előttem, hogy az Eu egyből rászállna a magyarokra, hogy mekkora rasszizmus van itten.
Én nem egészen cigánybűnözésnek hívnám a jelenséget, hanem sokkal inkább potyázásnak, túlzott szolidaritásnak.
Nem értem, hogy miért kell eltartani mindenkit, miért kell olyan gyereket ellátni, akiről teljesen nyílvánvaló, hogy semmi társadalmi haszna nem lesz, sőt erős negatív összköltsége lesz.
Nem értem, hogy miért kell a börtönlakóknak olyan körülményeket teremteni, mintha otthon lennének, miért nem élnek úgy, mint pl a Nyomorultakban?
Rendben, ők is emberek, a feltételeket meg kell teremteni ahhoz, hogy felemelkedhessenek. Pl ingyenes oktatás. De ennél többre nincs szükség, a többi csak megöli a munkát, a kitartást.
Az ilyen liberók többsége nyugodt (viszonylag) helyen él, vagy "kimenekült" külföldre és onnét óbégat!
Nem etikus rájuk húzni ezt, de hát errõl csak maguk tehetnek, hiába sajnáltatjátok õket, nem a többségi társadalom a hibás.
Az ilyenek remélem mihamarabb szembetalálkoznak a jelenséggel, akár a nyugaton is!
Mert azt állítani, hogy itt minden oké az hazugság.
- Háromcsapás törvény, ami azt jelenti, hogy ugyanazért a bűnért egyre súlyosabb büntetést kap az elkövető, ezzel akadályozva az életforma szerű bűnözést, azaz hogy "ma is ellopok egy biciklit, holnap is, úgyis alig kapok érte valamit".
- A "megélhetési bűnözés" fogalmának eltörlése, azaz hogy a 20.000 forint alatti lopás nem bűn, csak szabálysértés.
- Az igazolatlan hiányzások esetén a családi pótlék megvonása, amivel láthatóan visszaesett az iskolai lógások száma.
- Erről nem tudom, hogy terv-e, vagy már él, de a gyermekek után járó támogatást adókedvezmény formájában adják (akarják adni), így akinek nincs munkája, de szüli a gyerekeket tucatszám, az nem kap pénzt.
- A BTK. szigorítása, mely következtében eltörölték az "arányos védekezés" fogalmát, azaz ha megtámadnak, visszatámadhatsz, akár nagyobb erővel is, és nem még téged fognak megbüntetni miatta; illetve az életellenes bűnök és rablótámadások esetén a büntethetőség alsó korhatárát levitték 12 évesre; illetve az ismeretlen személy éjszaka, és/vagy csoportosan, felfegyverkezve udvarodba történő behatolása esetén azt az életed elleni támadásnak minősítheted, és le is lőheted őket, akkor is, ha csak fenyegetnek.
Azt pedig nem csak én tapasztaltam, de más is az ország különböző pontjairól megerősítette, hogy láthatóan több rendőrautó járőrözik az utcákon.
Ezen kívül még mit lehetne tenni?
# 12/19
Az ilyeneknek szoktam mondani, hogy költözzenek föl pár hónapra Gyöngyöspatára, Ózdra, Hadházra, vagy bárhova, ahol a cigányok aránya 30% fölött van és rögtön megtudod, hogy VAN CIGÁNYBŰNÖZÉS. Egy jómódú dunántúli városból könnyű ugatni arról, hogy nincs. Éltél már olyan helyen, ahol nagy arányú cigányság is élt a közeledben? Ha igen, akkor 100%, hogy utálod a cigányokat, ha nem, akkor meg örül neki, de ne védd őket.
A másik pedig az, hogy nem is csak a bűnözés a probléma, hanem az, hogy nem emberi körülmények között élnek, igénytelenek, büdösek, szemetesek, nem dolgoznak, tehát elképesztően antiszociálisak és semmiféle igényük nincs arra, hogy ezen változtassanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!