Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Bajnai Gordon miért vállal...

Bajnai Gordon miért vállal közösséget a cigánygyilkosokkal?

Figyelt kérdés
2013. júl. 27. 18:17
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
69%
Szia 31%-s soronként válaszoló elmebeteg kérdező! Ma se szedted be a gyógyszereidet?
2013. júl. 27. 20:17
 12/18 Dick Esmen ***** válasza:
0%
Gyurcsány nagyon cseles!Mivel imádja a cigányokat,ezért felbérelt embereket a meggyilkolásukra.Világos...
2013. júl. 27. 21:04
 13/18 anonim ***** válasza:
Ha nem is konkrétan gyurcsány, de a hatalom bérelte fel őket, h tele lehessen kürtölni az országot és a nagyvilágot azzal, h itt mekkora rasszizmus van. Mintha cigányok nem ölnének napi szinten magyart.
2013. júl. 27. 22:05
 14/18 anonim ***** válasza:

És azt hallottátok, hogy a repülők kondenzcsíkjaival terítik az idegmérget, amivel szedálva tartják a lakosságot???

A sóban is az van, csak patikait vegyetek! Meg a vízben is!

2013. júl. 27. 22:10
 15/18 anonim ***** válasza:
Politikai haszonszerzésből elkövetett gyilkosságról nem hallottál ?
2013. júl. 27. 23:27
 16/18 anonim ***** válasza:

# 9: Az hogy Gyurcsány akadályozta, semmit nem jelent. Maximum annyit, hogy közvetlenül hozzá közelálló személyek voltak a valódi elkövetők, vagy azok, akik felbérelték a gyilkosokat. Közvetlenül szerintem neki semmi köze nem volt hozzá.

Nem tudok semmit a valódi hátteréről a dolognak, de elképzelhető, hogy azokat az embereket el akarták távolítani valamiért. A cigányok csak áldozatok voltak.

2013. júl. 28. 01:40
 17/18 anonim ***** válasza:
Nem vállal közösséget. Azt hiszem a tatárszentgyörgyi megemlékezésen sem volt ott. Én másképp látom, nekem pont az az egyetlen problémám vele, hogy túlzottan védi őket. Nyilván egy politikus nem tehet előítéletes megjegyzést, vagy akár őszintén hihet is az integrációban, de jobban láthatná az összképet, és tehetett volna gesztust mondjuk az olaszliszkai áldozat hozzátartozói felé is. Ha a balliberális oldal időnként ezektől is elhatárolódna, máris egyenlőbb mércével mérnék a helyzetet. (és a cigánykérdés sem itt állna). De gondolj bele, most jobboldali kormány van, mégsem történt semmi változás, sőt, 300 000 ft-ot adnának az első gyerek után. Azért ilyen lépése még az szdsz-nek sem volt...
2013. júl. 28. 17:23
 18/18 anonim ***** válasza:
Bocs, azt akartam írni, a tatárszentgyörgyi megemlékezésen IS ott volt. Meg kb minden antirasszista megmozduláson.
2013. júl. 28. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!