Milyen szavakat, jelképeket járatott le eddig a Fidesz?
2013. júl. 23. 16:18
1/20 anonim válasza:
MSZP.
Ja nem, azt ők maguk járatták le.
2/20 tetro válasza:
a kokárdát. azt hittem behányok, amikor azzal kezdtek kampányolni, hogy az igazi magyar (fideszes) kitűzi a kokárdát, nem csak márc. 15-én
3/20 titak válasza:
A narancsot. Üzletben is már csak a rohadtját találom.
4/20 anonim válasza:
Nemzeti jelképeket nem lehet lejáratni.
Hogyha valakinek ciki a kokárda, a magyar zászló ,az önmagáról állít ki szegénységi bizonyítványt.
5/20 anonim válasza:
Nekem is a kokárda jutott eszembe, lelőném az összeset aki a kokárdát meg a nemzeti zászlót a fidesszel köti össze
6/20 anonim válasza:
Szóval ,vannak akik a kokárda láttán egyből a Fideszre gondolnak?
Ez csak önmagukat minősíti , mármint akik így gondolkodnak.
Izraeli zászló láttán nekem sem az MSZP jut eszembe.
Pedig ezek a majmok viseltek büszkén izraeli zászlós kitűzőt.
7/20 Dick Esmen válasza:
Gyakorlatilag mindegyiket ami kiböffent Orbán száján.
8/20 anonim válasza:
Számomra elsősorban:
"haza", "nemzet", "összefogás", a magyar zászló, a kokárda... kisajátított MINDENT.
Már hányni tudnék ezektől a dolgoktól...
9/20 anonim válasza:
A fent már említetteken kívül például a "megvédeni" szót is lejáratták. Ennek jelentése most már egyenlő a "kölcsönvenni", "lenyúlni", "államosítani", "ellopni", "einstandolni" szavakkal.
10/20 tetro válasza:
Jajj, ne legyünk már ilyen álszentek. Tudom, zsidózni mindig jó, akkor is ha sehogy sem kapcsolódik a témához, de az MSZP soha nem használta az izraeli zászlót propaganda célokra. Amíg a Fidesz a kokárdást igen. Biztos nem ez az egyetlen dolog, amivel ez történt, az izraeli zászlós párhuzam egy ökörség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!