Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem furcsa az nektek hogy...

Nem furcsa az nektek hogy hátrány éri politikailag a Jobbikot és az LMP-t?

Figyelt kérdés

Már megkezdődött a kampány, a TV ben 1000 rel, kis füzeteket osztogatnak, stb.

Ez teljesen nyilvánvaló, erőfölénnyel való visszaélés, párt alapon!

És így beszél OV a kampánykiadások csökkentéséről?

Én a 2, párt helyébe már hangos tiltakozásba kezdenék!

2009. okt. 21. 22:43
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

„A Jobbik több pénz költött el kampányra, mit a Fidesz, pedig ők már 20 éve küzdőködnek.”

Te Fideszes vagy én meg Jobbikos, és kettőnk között az a nagy különbség, hogy te a Jobbikot hibáztatod, hogy miért is mert beszállni ebbe az egész „törvényesen kivitelezhetetlen” választásba. Ugyanis ez az egész egy korrupt megoldás, mert senki nem tudja „hitelesen” bizonyítani hogy abból a keretből ki tudta gazdálkodni a kampányt amit a választási törvény lehetővé tesz, mert lehetetlen. Nem érdekel, hogy a Fidesz vagy az MSZP SZDSZ MDF miként hozta ezt az egészet össze, csak azt hogy a JOBBIK. De elmondom! Vagy beszállsz abba tisztességtelen játékba, ami most megy vagy nincs értelme elindulni ma a választásokon.

Veled szemben én azt mondom, hogy nem a pártoknál kell keresni a gondot, hanem a pártfinanszírozás törvényét kell megváltoztatni. Ha kivitelezhető törvény lenne, akkor számon lehetne kérni mindenkin a betartatását, de addig hogy?

Azt senki nem tudja hogy mennyit is költenek vagy költöttek a pártok a kampányokra és csak felelőtlen hazudozás ha valaki ezt elakarja dönteni.

Viszont azt hogy még a dátum szerint nincs kampány de, valójában mégis van, csak a Fidesznek jó, és ezt miből is finanszírozza?

2009. okt. 23. 09:42
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

"Felpakoltál 7 taknyos linket, amiből 3 az Eu s kampány részevolt."

Igen, te szerencsétlen barom, "taknyos linkeket" pakoltam fel, mert nem fogom átkutatni az elmúlt év tévéműsorait csak a te kedvedért, hogy összeszámoljam, hányszor reklámozták Messiás Gabikát a különféle politikai műsorok. Hirtelen találtam 7 "taknyos linket", de te azért csak nyavalyogj tovább nyugodtan, hogy a szerencsétlen pártod sosem szerepel a tévében. Mivel nem ők vannak kormányon, ezért szólásszabadság van, így akármennyit nyávoghatsz.

2009. okt. 23. 11:05
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

"A Jobbik több pénz költött el kampányra, mit a Fidesz, pedig ők már 20 éve küzdőködnek. Ilyenkor én is azt szoktam kérdezni, hol itt az esélyegyenlőség? Ráadásul a Jobbikosok szemtelenül hazudnak is, hogy őnekik nincs pénzük."

Igen, vicces, hogy ők beszélnek elszámoltatásról, miközben az összes többi párt pénzügyei áttekinthetőbbek, mint a jobbikéi. Nyilván nem lenne jó reklám, ha kiderülne, hogy az oroszok pénzelik őket. Nagy balekok a jobbik-szavazók, fogalmuk sincs, miféle sakkjátszma parasztjai ők, elég vicces lesz (számomra), amikor rájönnek erre (nekik meg főleg kínos).

2009. okt. 23. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!