Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ilyeneket hogyan fedezik fel?

Pro Patria kérdése:

Az ilyeneket hogyan fedezik fel?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=GxMoeQDoFnA

Tényleg vannak olyanok, akik szabadidejükben ilyen, mindenhol elejtett mondatokra vadásznak, hogy aztán kitárgyalhassák?

2013. júl. 20. 19:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
7-es kommentelő, látom neked sem sikerült értelmeznek Puzsér mondatát...
2013. júl. 21. 12:14
 12/15 A kérdező kommentje:

Kedves tegnapi 22:26-os kommentelő, nem érkezik válasz?

Pedig mondhatnám akár azt is, amikor Puzsér a trianoni szerződésről készített - egyébként szerintem viccesnek mondható - paródiát. Vagy ugyanígy a Szent Koronáról. Egyik sem váltott ki botrányt.

Pedig a trianoni szerződés ma is milliók életére van kihatással, jelenünkben is él, és konkrét fizikai és lelki elnyomatást jelent, ellentétben egy 70 évvel ezelőtti, és egyedinek nem mondható történelmi eseménnyel.

2013. júl. 21. 19:37
 13/15 anonim ***** válasza:

"Igen. Mert látom ennek valóságát. Látom, hogy például mikor az Amerikai Népszaván ..."

Egyrészt mi vagy te, hogy ennyire biztos vagy egy meg nem történt esemény bekövetkezésében? Másrészt neked az AN adja valaminek a "valóságát"? :D

"mocskos volksbundisták"

Unalmas. Szerintem ha ezt 20x nem írtad le, akkor egyszer sem.

"De mondok más példát is"

Ezt is csak 15x láttam tőled. Miért van az, hogy ezekre nem hogy ellentétes, de azonos véleményen lévők sem írnak sok mindent?

"Ehhez nem kell "sejteni". Ezt tapasztaljuk."

Mármint aki ennyire paranoiás, az nyilván ezt tapasztalja.

"Melyikkel váltasz ki nagyobb rémületet egy farsangon?"

Érdekes, én egyiktől sem rettegnék. Mondjuk nem is segítenék a beöltözött embernek, amikor meg akarnák verni.

"Csak egy támpontot mondok a kérdés eldöntéséhez: az Egyesült Államokban nemrég szobrot avattak Sztálinnak."

Aztán a helyiek 95%-a szerint nem kellett volna. Ez nem jött be. :D

"És az is furcsa, hogy kommunista pártok legálisan indulhatnak több helyen Európában."

Köszönöm hogy ezt leírtad. Most már teljesen biztos vagyok benne, hogy te BETEGESEN (kezelésre szorulóan) rettegsz a kommunistáktól. Észre sem veszed, hogy amit pl. Sztálin csinált, az nem kommunizmus volt (de szerinted igen, hiszen úgy hívják...), hanem egy hatalommániás ember megfélemlítéssel fenntartott diktatúrájának tettei. Kis történelemóra: a kommunizmus igazi (nem a te fejedben élő) jelentése [link]

Azt gondolom nem tartod furcsának, hogy neonáci pártok is indulhatnak Európában. Olyan pártok, amik nem valamiÉRT, hanem más emberek ELLEN jöttek létre. Ez gondolom téged még véletlenül sem zavar.

"Kedves tegnapi 22:26-os kommentelő, nem érkezik válasz?"

Ki a fenének képzeled magad? 21 órán belül nem válaszolok, és hisztizel? Bocs, hogy nekem van életem a GYIK-en kívül is...

"Pedig mondhatnám akár azt is, amikor Puzsér a trianoni szerződésről készített - egyébként szerintem viccesnek mondható - paródiát. Vagy ugyanígy a Szent Koronáról. Egyik sem váltott ki botrányt."

Szerintem erőltetett, nem humoros. Amúgy nem is x millió ember legyilkolásáról beszélt... :)

"Pedig a trianoni szerződés ma is milliók életére van kihatással, jelenünkben is él, és konkrét fizikai és lelki elnyomatást jelent, ellentétben egy 70 évvel ezelőtti, és egyedinek nem mondható történelmi eseménnyel."

Igen, igen, ezt csinálod mostanában. Felértékelsz MINDENT, ami nem a holokauszt, a holokauszt "érdemeit" pedig kisebbíted.

Ugyanazt műveled, amivel a zsidókat vádolod, csak fordítva... ;)

Vigyázz, nehogy rád találjon egy túlérzékeny zsidó, és feljelentsen a Btk. 333.§ alapját! ;)

2013. júl. 26. 18:28
 14/15 A kérdező kommentje:

"Egyrészt mi vagy te, hogy ennyire biztos vagy egy meg nem történt esemény bekövetkezésében?"

- Mert megtörtént, látható, tapasztalható jelenség, mint azt fel is vázoltam.

"Másrészt neked az AN adja valaminek a "valóságát"? :D"

- Jaj, de ütős ki ellenválasz.:) Miért, ez a hírportál talán nem a valóságunk része? Valami párhuzamos univerzumban található?

"Unalmas. Szerintem ha ezt 20x nem írtad le, akkor egyszer sem."

- Nem unalmas, hanem felháborító.

"Ezt is csak 15x láttam tőled. Miért van az, hogy ezekre nem hogy ellentétes, de azonos véleményen lévők sem írnak sok mindent?"

- Mert az ide kommentelők túlnyomó többsége egysoros válaszadó.

"Ehhez nem kell "sejteni". Ezt tapasztaljuk.

-> Mármint aki ennyire paranoiás, az nyilván ezt tapasztalja."

- Még szerencse, hogy az ilyenben nem a magadfajta, elfogulatlannak nem éppen nevezhetőek véleményét kérdezem ki.

"Melyikkel váltasz ki nagyobb rémületet egy farsangon?

-> Érdekes, én egyiktől sem rettegnék. Mondjuk nem is segítenék a beöltözött embernek, amikor meg akarnák verni."

- Nem rólad van szó, egyszemélyben, hanem egy általában megjelent társaságról.

"Köszönöm hogy ezt leírtad. Most már teljesen biztos vagyok benne, hogy te BETEGESEN (kezelésre szorulóan) rettegsz a kommunistáktól. Észre sem veszed, hogy amit pl. Sztálin csinált, az nem kommunizmus volt (de szerinted igen, hiszen úgy hívják...)"

- Többször prezentáltad már a (szélső)balra való húzásodat, ez ismert, alátámasztott dolog. De hogy ne csak ennyivel rendezzem le:

http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__partok-kormanyzas__3..

2012-12-14 23:14

"Ki a fenének képzeled magad? 21 órán belül nem válaszolok, és hisztizel? Bocs, hogy nekem van életem a GYIK-en kívül is..."

- Először is a hangnemeden változtass, vagy inkább meg se szólalj. Nem is sokkal korábban még te követeltél válaszokat. Most pedig alig kellett csupán egy hét, hogy írni méltóztass... Azt gondoltad, majd elkerüli a figyelmemet, és megírod úgy, hogy nem kell választól tartanod?:)

"Szerintem erőltetett, nem humoros. Amúgy nem is x millió ember legyilkolásáról beszélt... :)"

- Nem haltak meg többen Magyarországon a deportálásoktól, mint ahány ember meghalt Trianon következményében 1919-ben, és 1944-'45-ben az elcsatolt területeken lefolytatott tömeges etnikai pogromokban. És itt ma is többmilliókat érintő, ma is fennálló állapotról van szó, nem egy múltbéli eseményről.

2013. júl. 26. 18:58
 15/15 anonim ***** válasza:

"- Mert megtörtént, látható, tapasztalható jelenség, mint azt fel is vázoltam."

Nem vettem észre, hogy sztálini népirtásról beszélt volna. Bármennyire is akarod, nem történt meg. A szoborra gondolsz, ami a lakosoknál kiverte a biztosítékot? Az EU-s kérdésedre? Pl. a 12-es válasz miért nem jó neked? Esetleg Puzsér gondolata az önkényuralmi jelképekről?

"- Jaj, de ütős ki ellenválasz.:) Miért, ez a hírportál talán nem a valóságunk része? Valami párhuzamos univerzumban található?"

De frappáns valaki! Biztos nem arra gondoltam, hogy az AN mennyire mértékadó, biztos neeem... :)

"- Nem unalmas, hanem felháborító."

"- Mert az ide kommentelők túlnyomó többsége egysoros válaszadó."

És még egyszavas válaszokra sem méltatnak téged? Egy jó szót sem tudnak írni?

"- Még szerencse, hogy az ilyenben nem a magadfajta, elfogulatlannak nem éppen nevezhetőek véleményét kérdezem ki."

Miben vagyok elfogult? Hogy kiröhögöm azokat, akik hozzád hasonlóan viselkednek? Hát ebben biztos. :D Egy régebbi kérdésnél (az első szabad választásokkal volt kapcsolatos) írtál valami olyat, hogy kommunistákkal nem szabad viccelődni, az életveszélyes, és nagyon gonoszok. Nem épp egészséges elmére utaló gondolatok.

"- Nem rólad van szó, egyszemélyben, hanem egy általában megjelent társaságról."

Nyilván reprezentatív kutatásokat végeztél, és ennek eredményeképpen jutottál erre az eredményre. Az sajnos nem elég, ha leírod, hogy valami "nyilvánvaló".

"- Többször prezentáltad már a (szélső)balra való húzásodat, ez ismert, alátámasztott dolog. De hogy ne csak ennyivel rendezzem le:"

Szélsőbal, persze. Kezdjem fejtegetni neked, hogy egyes gazdasági/politikai témákban mi a véleményem? Nem érsz nekem annyit. Most írjam azt, hogy szélsőjobbról nézve mindenki szélsőbaloldali? ;)

(Ez amúgy nem a "zsidó módszer" megfordítása? Aki nem hisz a holokausztban -> antiszemita. Aki nem hiszi el, hogy a holokauszt baromság -> szélsőbalos)

"- Először is a hangnemeden változtass, vagy inkább meg se szólalj. Nem is sokkal korábban még te követeltél válaszokat. Most pedig alig kellett csupán egy hét, hogy írni méltóztass..."

Olvastam már tőled ilyet, miért háborodsz fel? Követeltem??? :D Mert feltettem két költői kérdést? Na ne... (ÉS sem óvodás, sem diktátor nem vagyok, hogy követelőzzek.)

"Azt gondoltad, majd elkerüli a figyelmemet, és megírod úgy, hogy nem kell választól tartanod?:)"

Jézusom, ezen 5 percig nevettem... :D Ismét megkérdezem: kinek képzeled magad? Nem vagy te senki, akitől (akinek akár a válaszától) tartanom kéne. Bár, ha úgy vesszük, van némi hírneved... Több, a Fidesz intézkedéseiről szóló kérdésemnél megkaptam már, hogy "majd Pro Patria előáll valami magyarázattal"...

"- Nem haltak meg többen Magyarországon a deportálásoktól, mint ahány ember meghalt Trianon következményében 1919-ben, és 1944-'45-ben az elcsatolt területeken lefolytatott tömeges etnikai pogromokban. És itt ma is többmilliókat érintő, ma is fennálló állapotról van szó, nem egy múltbéli eseményről."

1. Nem erről volt szó.

2. Ez ugye vagy igaz, vagy nem. Azt remélem nem felejted el, hogy a tisztogatások sosem voltak egyoldalúak.

3. De nem is ezt szoktad hangoztatni, hanem azt, hogy a holokauszt túl van értékelve, a többi pedig alul. Miért nem cselekszel, miért csak ezen a honlapon vitatkozol? Mi akadályoz meg abban, hogy a különböző népirtások emlékére alapítványokat, egyesületeket alapíts, és reklámozz?

(A válaszomban költői kérdések szerepelnek.)

2013. júl. 26. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!