Szerinted, ha Antall élne, most milyen tanácsot adna a kormánynak?
Figyelt kérdés
2013. júl. 20. 09:04
1/12 anonim válasza:
Ugyanazt, amit huszonhárom éve mondott: "Tetszettek volna forradalmat csinálni!"
2/12 anonim válasza:
Antall miatt szakadt meg a Kacsamesék egyik epizódja :(
4/12 anonim válasza:
Mivel ő is ugyanolyan magyarellenes volt, mint a mai politikusok nagy része, így azt, h mindenben hallgassanak az EU-ra meg a zsidókra, ahogy eddig.
5/12 anonim válasza:
"Ugyanazt, amit huszonhárom éve mondott: "Tetszettek volna forradalmat csinálni!"
"
Jézus, én nekem is ez jutott legelőször eszembe miután megláttam a kérdést.
6/12 anonim válasza:
Ne lépj be, koalíciós kormányba.
7/12 anonim válasza:
Semmilyen tanácsot nem adna, inkább egyet értene.A mostani kormány Konzervatív-Kereszténydemokrata.Az ő kormánya is ezeket a nézeteket képviselte.
8/12 anonim válasza:
Hogy ne éljenek vissza a parlamenti 2/3-os hatalmukkal.
9/12 anonim válasza:
"Jézus, én nekem is ez jutott legelőször eszembe miután megláttam a kérdést."
Nem, nem vagyok Jézus, csak egy egyszerű halandó. :)))
10/12 anonim válasza:
Isten csapása lenne, ha ő még élne és tanácsokat osztogatna. Olyan lenne nekünk, mint az oroszoknak Gorbacsov. Feszt okoskodna, miközben tönkretett egy országot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!