A radikális baloldal kezd megbolondulni? ("Orbánisztán, diktatúra, rezsim, zsoldos hadsereg")
Tényleg csak azért használnak ilyen retorikát, hogy a szavazók azt gondolják nincs más választásuk. Vagy diktatúra (jobboldali voks) vagy demokrácia (amit a baloldali összefogás képvisel).
Ahhoz, hogy valaki lássa, hogy nagyon nincsenek most rendben a dolgok, nem kell radikálisnak lennie senkinek, sőt még csak baloldalinak sem.
Sokan ezt a mostani helyzetet azért is nevezik (részben talán jobbal) diktatúrának, mert a fidesz BÁRMIT, KÉRDÉS NÉLKÜL megtehet, a fideszben pedig Orbán maga az egyetlen fő, akitől a parancsok/döntések érkeznek.
Nem propaganda, nézz kicsit körül az országban.
Szerinted minden rendben van?
Minden fontos döntés előtt történik egyeztetés szakértőkkel vagy esetleg talán a polgárokkal?
Hányszor is módosították az alaptörvényt?
Könnyű propagandára hivatkozni, de gond bizony akkor is van, nem is kevés.
# 5/5 Időpont ma 12:33
Nem értem mire gondolsz.
Propaganda? Smemi nem kell ide...én félek...Nemzeti dohánybolt...nemzeti italból...mi jön? Nemzeti élelmiszer? nemzeti ruhabolt?
én félek mi lesz itt
Talán a baloldal azt gondolja, hogy ha a jobboldalnak olyan jól bejött a hazaárulózás, libajnaizás, gyurcsótányozás és társai, akkor neki is sikere lesz azzal, ha erős kifejezéseket használ.
A radikális baloldalt pedig nem szegény Bajnai képviseli, hanem a Munkáspárt és annak vezetője:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!