Miért nem alapítasz egy pártot nagyokos?
@ 8.:
Ez sajnos nem csak Magyarországra jellemző.
"Too bad that all the people who really know how to run the country are busy driving taxi cabs and cutting hair." (George Burns)
A kérdésre, ami erősen ironikusnak tűnik: Én többek között azért nem alapítanék pártot, mert nem hiszem, hogy működőképes lenne. Az emberek elképzelései nagyon-nagyon eltérőek a különböző területeken, így hiába az egyetértés néhány dologban, a nézeteltérések miatt minden csoportban nagy a széthúzás. Ezért, plusz a személyes ellenérzések miatt, továbbá a lanyhuló érdeklődés, a kitartás hiánya és még számos ok miatt az emberek nem képesek együttműködni hosszú távon; a tagok lemorzsolódnak, a csoportok szétszakadoznak, akár még egymás "ellenségeivé" is válhatnak. Nem csak a politikában.
"Politológiát tanultam de iszonyat látni, hogy a leg utolsó közmunkás is meg van róla győződve, hogy a maga kis egyszerű véleménye az országról az zseniális, és pontosan az a baj amit ő mond, és úgy lehetne helyrerakni a dolgokat ahogy azt ő képzeli "
Ezzal csak az a baj hogy vannak olyan országok ahol nem a tanult politikát alkalmazták hanem az "utolsó közmunkunkás jóska pista megmondja politikát" és virágzik a gazdaságuk csak hogy eggyet említsek ÚjZéland!
Szóval ennyit ér a te tanult politologiád! :D
Kéremszépen én tudom mit kell tenni, csak lusta vagyok.
A győzelmemben is biztos vagyok, mert én vagyok a legjobb.
Mert nem erősségem a köpönyegforgatás, és nem tudok egyetérteni azokkal az ostoba, hőbörgő, nyolc általánost vagy annaál kevesebbet végzett népséggel, akik az ország többségét kiteszik, és akik némi ingyengulyásért ocsmány szavakat ordítanak a másik pártra.
Ezek a dolgok pedig manapság elengedhetetlenek a pártpolitikához :)
A másik dolog meg: nő vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!