Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek, valóban?

Mi a véleményetek, valóban?

Figyelt kérdés

MAGYARORSZÁG JOBBAN TELJESÍT!

DÜBÖRÖG A GAZDASÁG!

2013. júl. 18. 07:59
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
45%

"dehogy teljesít, viszont 2. hozzászóló a kedvencem leír 20 sort és leír 2 szót capslockkal érted kiemeli és abba rak helyesírási hibát..ehhez-t leírta úgy, hogy "ehez" .p"

Nekem az ilyen hozzászólások tetszenek a legjobban... Ha valamihez nem tudunk hozzászólni, akkor belekötünk a fogalmazásba, külalakba, helyesírásba. Ha elfogynak az érvek nem találunk rajta fogást, akkor a legegyszerűbb a kérdező személyére tenni minősítéseket. Jó stratégia, de üres fröcsögés lesz belőle...

Sajnos elég gyakoriak az ilyen trollok, mikor elolvasnak egy hozzászólást és nem tudják értelmezni, ezért leragadnak az elírásokon és abba kötnek bele.

2013. júl. 18. 10:13
 12/23 anonim ***** válasza:
21%

"Pl 1000 euro tartozasod volt tavaly 250-es euro arfolyamon, most van 900 euro tartozasod 300-as arfolyamon. Most akkor csokkent, vagy nott a tartozas?"

Csökkent a tartozás, hiszen 1000 EUR volt a tartozás, most pedig 900 EUR. Az árfolyam állandóan változik, az egy másik mutató, de az adósság maga könnyen értelmezhető.

"Vagy volt 100 munkanelkulid, abbol 50-nek adtal kozmunkat ehberert, 50 kiment kulfoldre, es a nem munkanelkuliek kozul is kiment 100. Most akkor jobb a foglalkoztatottsag vagy sem? "

Jobb a foglalkoztatottság, hiszen 50 ember kapott közmunkát.

A példáid csak azt bizonyítják, hogy ügyes fogalmazással megtéveszthetők a nem eleget gondolkodó emberek, akkor is, ha teljesen világos, hogy jobban teljesít az ország.

2013. júl. 18. 10:13
 13/23 anonim ***** válasza:
26%

"Vagy volt 100 munkanelkulid, abbol 50-nek adtal kozmunkat ehberert..."

Ne feled volt idő, amikor közmunkát se kaphattak, így csak a kivételezettek kaptak munkát. A többiek pedig 27 ezer létminimumért kellett sorba állni a hivatalban.

Sőt most is túl jelentkezés van a közmunkáért.

Megjegyzés:

Ez a 47 ezer nettó, a román bruttó minimálbérnek felel meg.

2013. júl. 18. 10:19
 14/23 anonim ***** válasza:
46%

Ezt csak Orbán állítja!

Semmivel sem teljesít jobban az ország, mint 2010-ben. A statisztikát úgy hamisítják, ahogy akarják.

Az "eredményekben" benne vannak az ellopott MANYUP pénzek, a visszamenőleges adók, a rengeteg külön adó. Benne van a munkanélküli segély idejének és összegének csökkentése is. Benne van az egyetemektől, egészségügytől megvont összegek is. Még lehetne sorolni, ami nem a gazdaság fejlődésének eredménye.

A munkanélküliség nő, a kisvállalkozások közül egyre több megy tönkre, nincs fejlesztés és beruházás, nincs vásárló képes kereslet.

Ha ez valakinek jobb teljesítmény, az nem tud gondolkodni.

2013. júl. 18. 10:22
 15/23 anonim ***** válasza:
36%
11-es veled valami baj van milyen fröcsögés stb? meg érvek hiánya? ez itt egy vitafórum vagy a ráció melegágya talán? Maga a kérdés is egy szatirikus,szarkasztikus mosolygás, én hoztam az irónia szintet megjegyzem miután válaszoltam, hogy nem teljesít jobban, kiemeltem egy a kérdéshez hasonlóan szarkasztikus fekete humorú jelenséget ami egy nagy valamiből való kiemelés hibás mivolta.
2013. júl. 18. 10:31
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

12-es, hat pont ez az. Te az egyik oldalrol nezed, mas meg a masikrol. En az adossagomat abban a valutaban nezem amiben megtermelem a penzt, ezert a 900 Euros, nekem kovekedest jelent. Es hiaba lett 0 a munkanelkuliseg a peldamban, a foglalkoztatottsag nekem nem a 0 db munkanelkuli jelenti, hanem hozza tartozik az is, hogy nem valodi munkahelyuk van, es hogy a tobbseg meg kivandorol.

(Hogy csinllapitsam az indulatoka, azt hozzateszem, nem vagyok MSZP szimpatizans, de FIDESZ sem, sot, egyik parttal sem szimpatizalok)

2013. júl. 18. 10:59
 17/23 anonim ***** válasza:

63%

[link]

Mutasd meg a te hiteles forrásaidat.

2013. júl. 18. 11:07
 18/23 anonim ***** válasza:

63% biztos vagyok benne, hogy minden adatot belehet úgy mutatni, hogy valamihez képest rosszabbul teljesítünk ...

De ha végre belátjuk azt, hogy annak semmi értelme nincs, ha minden egyes adatot más és más országhoz hasonlítunk ... költségvetési hiányt németekhez hasonlítjuk, alapkamatot románokhoz, növekedést lengyelekhez, inflációt csehekhez, imf hitelt írekhez stbstb

Vegyünk egy országot egy régiót és azt hasonlítsuk össze!!! Mi Közép-Európával vagyunk versenyben és nem a németekkel.

[link]

itt elég részletesen megnézheted, hogy is áll az ország.

pl Szlovákiában vagy Romániában mennyit nőt a gdp arányos államadósság.

Vagy a munkanélküliség 14- 13% Szlovákiában vagy Lengyelországban nálunk 10%. Utóbbi időben ott is jelentősen nőt a munkanélküliség.

2013. júl. 18. 11:21
 19/23 anonim ***** válasza:

Magyarország igenis jobban teljesít. 1945-höz képest...

A lényeg a mérce, amihez viszonyítunk.

2013. júl. 20. 20:12
 20/23 anonim ***** válasza:

A kérdező már nem akar emlékezni,arra hogy ezek pont az Mszp egykori, még az öszödi beszéd előtti hazug szlogenjei voltak.

Ezt a sok nyafogást pedig az elkapatott,aluluteljesítő örök vesztes irígy népréteg rinyálásának tekintem.

Nem vagyok szent én sem belemásztam én is hitelekbe a kisvállakozásom érdekében(véletlenül sem a magam vagy családom életminőségét javító versenyflancolásba) és kőkemyén gürzéssel mára odáig jutottam, hogy már tudom belátható időn belül mikor jövök fel nullára.

Szerintem ehhez nem sok köze van annak melyik dilettáns amatőr pártszervezet próbálkozik mostanában a kormányzással és a gazdasági feltételek alakítgatásával.

Szerintem a legnagyobb probléma az emberek élethez való hozzáállásával képzetlenségével, mentális eldeformálódásával van.

Ami az utóbbi évtizedek silány nevetlési és oktatási stratégiájának a média és a köztudat által kínált silány eszményeknek,példáknak köszönhető gondolkozásmódból fakad.

Mellékvágányon vitatkoztok mert nem az számít, hogy teljesít az ország(azzal ráérnek foglalkozni statisztikusok,közgazdászok, meg efféle ingyenélők) hanem az számít hogy személy szerint Te mit teljesítesz és mit tettél meg magadért és ezáltal a népedért országodért.

2013. júl. 20. 21:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!