Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Valóban erre tart a magyarság...

Valóban erre tart a magyarság a jelen történései szerint?

Figyelt kérdés

Az úgynevezett nyirkai jóslat szerint, mely elég borús jövőt vetít elő akkora ellentétek fognak egymásnak feszülni a jövőben, hogy akár polgárháborús helyzet is kialakúlhat:

Itt van videó a jóslatról egy fiatalember saját értelmezésében:

http://www.youtube.com/watch?v=xK15fAxxDTU

http://www.youtube.com/watch?v=xDS5upK9P1U

2013. júl. 2. 13:24
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem néztem meg a videót, de valamiféle fegyveres konfliktus biztosan lesz előbb-utóbb, ez csak a nép türelmétől függ. Akár a nemdolgozó romákat elégelhetik meg a radikális emberek, akik készek fegyvert fogni azért, hogy végre csak olyanok maradjanak az országban, akik társadalom hasznos tagjai, vagy tagjai voltak nyugalmazásuk előtt. Én személy szerint egy forradalmat sem tartok kizártnak, ha az embereknek végleg elegük lesz a rendszerváltás óta tartó folyamatos pusztításból. E jelenlegi megalomán, hataloméhes vezetők, akiknek több millió ember nyomorba taszítása után még van pofájuk ugyanott folytatni (LSD. többek között Gyurcsány) úgysem engednék ki a kezükből a hatalmat, tehát ebből kialakulhatna egy fegyveres konfliktus.

SZVSZ előbb utóbb vér fog folyni, remélhetőleg a tettesek felelősségre vonása által, mely után végre (akár csak EGY) olyan patrióta vezető kerülne hatalomra, akinek rá nehezedő felelősséget bölcsen tudja kezelni, kész az országot jobbá tenni és ezáltal kiemelni az embereket a létbizonytalanság mocsarából...

2013. júl. 2. 13:38
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem tudom, ezen már én is gondolkodtam.

Mindenesetre elég fura nekem, hogy hirtelen csak úgy kivirul minden és lazán happy lesz a vége. A magyarokkal olyan bajok vannak, amit nem lehet hipp-hopp megoldani.

A másik dolog, hogy pár hónapja derült ki, hogy nem az egész szöveget osztotta meg a jóslat közzétevője annakidején, hanem érdekes módon kimarat jó pár rész főleg az utóbbi évek történéseiből, amiket ugye elég egyszerű hozzáírni... :DD

Szóval nem tudom mennyi hitelt ad ez az egésznek...

[link]

Az aláhúzott részek lettek utólag hozzácsapva.

2013. júl. 2. 13:40
 3/5 anonim ***** válasza:

A másik dolog meg, hogy háború lesz, aztán eljön a zenélő sivatagok tigrise, aki rendet csap és végül beköszönt a Yotengrit vallás (az meg mi?) és elhozza a békét. Ezt írja a 2008 és 2018 közötti időre. Addig már csak 5 év, tehát nem kéne valami nyomának lennie már most ennek a vallásnak? Valami kezdeményezésnek?

Meg most az amúgy mit javítani az ország gazdasági teljesítményén, ha mindenki hirtelen térdrevetné magát és elkezdene imákat mormolni egy tengeristenhez (asszem ez a Yotengrit)?

Szóval elég zavaros az egész, nem is igazán vágom, hogy miről van szó.

2013. júl. 2. 13:47
 4/5 anonim ***** válasza:

Sok dolgot megjósoltak már.

A 80-as években azt mondták , hogy repkedő , légpárnás autók lesznek , meg Mars gyarmatosítás.

Erre lát valaki repkedő autókat?

Max Lipótmezőn.

Hogy háború lesz-e?

Valószínűleg lesznek még háborúk a bolgyón ,de ezt senki nem tudja mikor.

2013. júl. 2. 13:56
 5/5 anonim ***** válasza:

Én nem tartok polgárháborútól, viszont a társadalmi különbségek nagyobbak lesznek, a helyi konfliktusok is egyre gyakoribbak lesznek (lásd pl. Gyöngyöspata, Avas).

Én valahogy úgy képzelem el az ország jövőjét, mint Latin-Amerika vagy Dél-Afrika helyzete.

[link]

[link]

A tehetősebbek őrzött lakóközösségekbe költöznek:

[link]

[link]

2013. júl. 2. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!