Ti érzitek, hogy mostanság a médiából csak az izraelieket emelik kis és hogy, ők akarják átvenni az országot?
Nem.
(de nem lehet hogy be kéne szedni a gyógyszereidet?)
Nem , ilyet nem vettem észre.
Én inkább csak ajvékolást látok a 15 éve folyamatosan növekvő antiszemitizmustól ,meg nyekergést a Holokausztról.
Nem hiszem , hogy a zsidók idejönnek.
Aki minden árnyékba az ellenséget képzeli azt is fogja látni.
Normális embernek nem jut ilyen eszébe, vérjobber antiszemitáknak óránként.
Gondolom nézed a hírtv-t, hát igen ott mindig megemlítik őket, de az Atv-vel ellentétben azért hogy ellenérzést keltsenek az emberekben, legalább is nekem ez jön át.
Ugyan azt a hírt előlehet adni teljesen máshogy, attól függ ki olvassa fel. Legjobb példa erre az SzektATV meg a narancshír-tv.
És igen ők akarják, mégis szerinted mit keres itt annyi "izraeli befektető" meg lakópark építő még a válság közepén is? Megsúgom, ők pont leszarják a válságot, úgy intézték hogy kimaradjanak belőle, csak a többi ember szívjon, így ők nyugodtan felvásárolhatják az országot, és mostantól jöhetnek Jumbo jetekkel is beköltözni ezekbe az üresen álló parkokba, lásd amit Pesten szinte a Dunába építettek a 13. kerületben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!