Ki szavaz csakis azért a Jobbikra, mert nem szereti a zsidókat?
jaj, lehetsz nyugodtan antiszemita. amíg én is sok zsidóval voltam körülvéve, én is az voltam. most már azért nem vagyok az, mert nem sokkal találkozom.
na, hogy én is válaszoljak, én is a Jobbikra szavazok, de nem azért mert nem szeretem a zsidókat.
a kérdésből azt akartam kihozni, vagyis inkább a válaszokból, hogy még maguk a jobbikosok, akik nem szeretik a zsidókat, nem tartják antiszemitának a pártot. és nagyjából senki nem azért szavaz rájuk, mert zsidógyűlölő a párt, és rosszat akar a zsidóknak. akkor meg miről beszél a kedves ellenzék?
Igazából , zsidó gyűlölet a szó szoros értelmében, nincs a magyarokban kérdező, talán csak egy nagyon kevésben.
Ami van, az egy kis ellenszenv, nem kedvelés, de közel nem olyan súlyos, mint ahogy sokan beállítják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!