Mennyire figyeltek arra, hogy magyar termékeket vásároljatok? Milyen gyakran vásároltok raktár áruházakban, ahol erősen korlátozott a választék?
tetro, nem fogsz hiányozni, majd megtanítasz minket is ügyesen mosogatni, az jó lesz?
Amikor a pénzedet nem a magyar gazdaság támogatására fordítod, ezzel közvetve saját magadnak ártasz, de túl nagy kretén vagy hozzá, hogy felfogd. Ezért kéne távoznod, ostobákra nincs szükségünk.
Köszönöm a válaszokat.
Én jó ideje kisboltokba járok vásárolni és azt vettem észre, hogy ott több magyar termék van ( olyan is amiről azt hittem már régen megszűnt). Gyakran olcsóbb is, mint a multiknál és ez tényleg meglepett, mikor elsőnek mentem be kényszerből a sarki boltba. Azóta rájöttem, hogy a hentesáru is hentestől az igazi, zöldséget is zöldségestől érdemes venni.
De azt nem értem, hogy multik miért nem forgalmaznak magyar terméket? (illetve vannak saját márkás félmagyar termékek, de azok nem mindig jók) Ha a kisboltban olcsóbban adják, minta TSban, akkor miért nem éri meg a TS is a magyar terméket árulni?
Ez egy mítosz, hogy a multiknál nincs magyar, lánconként változó, de mindél 70% körüli a magyar termékek aránya.
Lidl, Aldinál a legkisebb, talán a Sparnál a legmagasabb.
" Azokat, akik nem magyar élelmiszert vásárolnak, halálbüntetéssel kéne szankcionálni. Legalább többet nem vesznek holland ízetlen paradicsomot."
Ezt így ebben a formában támogatom.
"Mellesleg egyetértek veled abban, hogy manapság semmi se minőségi ... de ez nem csak magyar termékre igaz! Pontosan ugyanilyen silány a német termék is. Garanciát épp, hogy megéli utána kuka. Kivétel meg az olcsó kínaiban is van."
Ez így ebben a formában nem igaz. A magyar ember szart nem tud gyártani, míg a német igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!